
Apparaten en accessoires
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
5 porties
Ingrediënten
Kipspiesjes
-
teentje knoflook1
-
verse korianderbladeren10 g
-
verse rode peper ontpit, grof gehakt1
-
sjalotten gehalveerd60 g
-
kippendijen, zonder been en zonder vel, in stukken (± 2 cm)600 g
-
vers geperst limoensap5 g
-
olie en iets meer om in te vetten20 g
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)1 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Couscous salade
-
olijfolie80 g
-
teentje knoflook1
-
sjalotten gehalveerd60 g
-
verse basilicumbladeren5 g
-
witte azijn20 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper2 - 3 snuifje
-
water1000 g
-
couscous100 g
-
boerenkool houten onderdelen verwijderd50 g
-
verse bladspinazie50 g
-
kerstomaten gehalveerd150 g
-
volle yoghurt (optioneel) om op te dienen
-
limoen in vieren gesneden, om op te serveren
-
verse korianderbladeren om af te werken
-
verse rode peper ontpit, in plakjes, om op te dienen
Voeding per 1 portie
Calorieën
445.7 kcal /
1864.9 kJ
Eiwitten
28 g
Vetten
25.7 g
Koolhydraten
25.1 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
3.9 g
Natrium
728 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Aan tafel in 30 minuten
12 recepten
Benelux
Benelux