Apparaten en accessoires
Aardappel-, spek- en kaastortilla
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
10 porties
Ingrediënten
-
aardappelen in grote en regelmatige stukken600 g
-
water700 g
-
uien in 4 gesneden200 g
-
olijfolie300 g
-
eieren middelgrote (of 6 grote)8
-
bakpoeder15 g
-
zout1 tl
-
teentje knoflook fijngehakt1
-
spekblokjes100 - 120 g
-
mozzarella geraspt150 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
13.4 g
Calorieën
1360 kJ /
325 kcal
Vetten
25.1 g
Vezels
1.5 g
Koolhydraten
11.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Geen beoordelingen
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Geen beoordelingen
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Geen beoordelingen
No-Bake-Tiramisu-Taart
7u. 30min
Hartige taartjes met broccoli en spek
45min
Russische salade
Geen beoordelingen
Kimchi mac&cheese
50min
Amandelcake
50min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1u. 30min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min