Apparaten en accessoires
Aardappel-, spek- en kaastortilla
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
10 porties
Ingrediënten
-
aardappelen in grote en regelmatige stukken600 g
-
water700 g
-
uien in 4 gesneden200 g
-
olijfolie300 g
-
eieren middelgrote (of 6 grote)8
-
bakpoeder15 g
-
zout1 tl
-
teentje knoflook fijngehakt1
-
spekblokjes100 - 120 g
-
mozzarella geraspt150 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
13.4 g
Calorieën
1360 kJ /
325 kcal
Vetten
25.1 g
Vezels
1.5 g
Koolhydraten
11.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Geen beoordelingen
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1u. 15min
Appel-notenbrood
1u. 25min
Champignon en feta strudel met spinazie
1u. 45min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1u. 10min
Familie kip galette
1u. 55min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1u. 30min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1u. 30min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
35min