Apparaten en accessoires
Aardappel-, spek- en kaastortilla
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
10 porties
Ingrediënten
-
aardappelen in grote en regelmatige stukken600 g
-
water700 g
-
uien in 4 gesneden200 g
-
olijfolie300 g
-
eieren middelgrote (of 6 grote)8
-
bakpoeder15 g
-
zout1 tl
-
teentje knoflook fijngehakt1
-
spekblokjes100 - 120 g
-
mozzarella geraspt150 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
13.4 g
Calorieën
1360 kJ /
325 kcal
Vetten
25.1 g
Vezels
1.5 g
Koolhydraten
11.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Geen beoordelingen
Tumis Buncis
Geen beoordelingen
Groene biscuittaart
Geen beoordelingen
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Zomerse pastasalade
30min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1u. 15min
Pancake muffins met banaan en chocolade
30min
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35min
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Azteca taart
1u.
Roze roerei
15min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1u. 10min