Apparaten en accessoires
Aardappel-, spek- en kaastortilla
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
10 porties
Ingrediënten
-
aardappelen in grote en regelmatige stukken600 g
-
water700 g
-
uien in 4 gesneden200 g
-
olijfolie300 g
-
eieren middelgrote (of 6 grote)8
-
bakpoeder15 g
-
zout1 tl
-
teentje knoflook fijngehakt1
-
spekblokjes100 - 120 g
-
mozzarella geraspt150 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
13.4 g
Calorieën
1360 kJ /
325 kcal
Vetten
25.1 g
Vezels
1.5 g
Koolhydraten
11.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1u. 30min
Sate Ayam
1u. 30min
Chicago deep dish-pizza
Geen beoordelingen
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Geen beoordelingen
Bloedige hersenspaghetti
13u. 30min
Smoothie trio
10min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Geen beoordelingen
Groentesticks
Geen beoordelingen
Balletjes met dadels en noten
Geen beoordelingen
Gehaktballetjes met Groenten
20min
Ovenschotel van aardappelen
1u. 30min