Apparaten en accessoires
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
8 porties
Ingrediënten
-
verse rozemarijn1 takje
-
kalkoenborst of been, gevlinderd600 g
-
smeltkaas plakjes8
-
260 g prosciutto hesp, in plakjespancetta in plakjes260 g
-
teentje knoflook1
-
sjalot gehalveerd1
-
boter30 g
-
water300 g
-
droge witte wijn200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd gedrenkt en uitgelekt20 g
-
Worcestershire saus5 druppels
-
room, min. 30% vet50 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 8 porties
Eiwitten
263 g
Calorieën
14238 kJ /
3403 kcal
Vetten
255 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus op gevogelte
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Karamel varkensvlees
45min
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Geen beoordelingen
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Geen beoordelingen
Bloedige hersenspaghetti
13u. 30min
Cottage pie
1u. 10min
Nougatine
1u. 30min
Japanse kip curry
55min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Frambozen - limoensorbet
Geen beoordelingen
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Appelpunch
30min