
Apparaten en accessoires
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
8 porties
Ingrediënten
-
verse rozemarijn1 takje
-
kalkoenborst of been, gevlinderd600 g
-
smeltkaas plakjes8
-
pancetta in plakjes260 g
-
teentje knoflook1
-
sjalot gehalveerd1
-
boter30 g
-
water300 g
-
droge witte wijn200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd gedrenkt en uitgelekt20 g
-
Worcestershire saus5 druppels
-
room, min. 30% vet50 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Voeding per 8 porties
Calorieën
3403 kcal /
14238 kJ
Eiwitten
263 g
Vetten
255 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Focus op gevogelte
10 recepten
Benelux
Benelux