Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 takje verse rozemarijn
- 600 g kalkoenborst filet, zonder vel, of been, gevlinderd
- 8 smeltkaas plakjes
-
260
g pancetta, in plakjes
of 260 g prosciutto hesp, in plakjes - 1 teentje knoflook
- 1 sjalot, gehalveerd
- 30 g boter
- 300 g water
- 200 g droge witte wijn
- ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 20 g gedroogde eekhoorntjesbrood, gedrenkt en uitgelekt
- 5 druppels Worcestershire saus
- 50 g room, min. 30% vet
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 8 porties
- Calorieën
- 14238 kJ / 3403 kcal
- Eiwitten
- 263 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 255 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kabeljauw met citrusboter
50min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Driegangen maaltijd voor twee
1h 15 min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min
Mediterrane kippenpastei
50min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Vissticks met tomatensaus
50min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15 min
Romige aspergesoep
25min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Snelle kaassoufflés
45min