Apparaten en accessoires
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
8 porties
Ingrediënten
-
verse rozemarijn1 takje
-
kalkoenborst of been, gevlinderd600 g
-
smeltkaas plakjes8
-
260 g prosciutto hesp, in plakjespancetta in plakjes260 g
-
teentje knoflook1
-
sjalot gehalveerd1
-
boter30 g
-
water300 g
-
droge witte wijn200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd gedrenkt en uitgelekt20 g
-
Worcestershire saus5 druppels
-
room, min. 30% vet50 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 8 porties
Eiwitten
263 g
Calorieën
14238 kJ /
3403 kcal
Vetten
255 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus op gevogelte
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Geen beoordelingen
Gevulde kroketten
Geen beoordelingen
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2u. 45min
Asperge ovenschotel
1u. 30min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Champignontaart
Geen beoordelingen
Rundvlees Stroganoff
1u.
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Choronsaus
20min
Romige erwtensoep
40min