
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 takje verse rozemarijn
- 600 g kalkoenborst of been, gevlinderd
- 8 smeltkaas plakjes
-
260
g pancetta in plakjes
of 260 g prosciutto hesp in plakjes - 1 teentje knoflook
- 1 sjalot gehalveerd
- 30 g boter
- 300 g water
- 200 g droge witte wijn
- ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 20 g eekhoorntjesbrood, gedroogd gedrenkt en uitgelekt
- 5 druppels Worcestershire saus
- 50 g room, min. 30% vet
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 8 porties
- Calorieën
- 3403 kcal / 14238 kJ
- Eiwitten
- 263 g
- Vetten
- 255 g
- Koolhydraten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1u. 10min
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2u. 40min
Horror punch
20min
Vislasagne met asperges en prei
1u. 30min
Flan van asperges met zeetong
Geen beoordelingen
Crostini met champignons en fontinakaas
Geen beoordelingen
Champignontaart
Geen beoordelingen
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Geen beoordelingen
Kabeljauw met citrusboter
50min
Zwarte spaghetti met garnalen
45min