Apparaten en accessoires
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
8 porties
Ingrediënten
-
verse rozemarijn1 takje
-
kalkoenborst of been, gevlinderd600 g
-
smeltkaas plakjes8
-
260 g prosciutto hesp, in plakjespancetta in plakjes260 g
-
teentje knoflook1
-
sjalot gehalveerd1
-
boter30 g
-
water300 g
-
droge witte wijn200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd gedrenkt en uitgelekt20 g
-
Worcestershire saus5 druppels
-
room, min. 30% vet50 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 8 porties
Eiwitten
263 g
Calorieën
14238 kJ /
3403 kcal
Vetten
255 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus op gevogelte
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Asperge ovenschotel
1u. 30min
Yoghurt met kokosnoot
12u. 15min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2u. 50min
Varkenshaasje in papillot
1u.
Champignontaart
Geen beoordelingen
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Chocoladetruffels
2u. 45min
Groenteflan
1u. 35min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Chocolade salami
3u. 10min