Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 takje verse rozemarijn
- 600 g kalkoenborst filet, zonder vel, of been, gevlinderd
- 8 smeltkaas plakjes
-
260
g pancetta, in plakjes
of 260 g prosciutto hesp, in plakjes - 1 teentje knoflook
- 1 sjalot, gehalveerd
- 30 g boter
- 300 g water
- 200 g droge witte wijn
- ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 20 g gedroogde eekhoorntjesbrood, gedrenkt en uitgelekt
- 5 druppels Worcestershire saus
- 50 g room, min. 30% vet
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 8 porties
- Calorieën
- 14238 kJ / 3403 kcal
- Eiwitten
- 263 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 255 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Chocolade broodpudding
1 Std. 25 Min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Havertaart
Geen beoordelingen
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Zalmsoufflé
1h
Varkenshaasje in papillot
1h
Detoxsapje “Gave huid”
10min
Bessenjamtaart
2h 35min
Vleesballetjes met parelrijst
Geen beoordelingen
Ovenschotel van aardappelen
1 Std. 30 Min