Apparaten en accessoires
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 45min
6 stuks
Ingrediënten
Topping
-
extra vergine olijfolie50 g
-
teentjes knoflook2
-
aubergines in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in stukken gesneden (3 cm)170 g
-
zout2 tl
-
courgettes in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in vieren gesneden (2 cm)170 g
-
water1000 g
-
azijn60 g
Rood pizzadeeg
-
water440 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)30 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie
-
broodbloem350 g
-
paprikapoeder1 el
-
zout1 tl
-
citroensap20 g
-
250 g tomaten passatagehakte tomaten, uit blik250 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
burrata in vieren gesneden300 g
-
verse basilicumbladeren5
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
595.2 mg
Eiwitten
19.7 g
Calorieën
1949.8 kJ /
466 kcal
Vetten
21 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
50 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza Gourmet
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegetarische hamburger
45min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1u. 10min
Vegan cheeseburgers
10u.
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1u. 20min
Brownies van zoete aardappel
1u.
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Geen beoordelingen
Kleine carnaval beignets
Geen beoordelingen
Spookachtige snacks
1u. 15min
Veen- en vlierbessen punch
Geen beoordelingen
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Zoetzure tempé
50min
Hartige taart met savooiekool
1u. 30min