Compatibele versies
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Topping
- 50 g extra vergine olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 170 g aubergines, in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in stukken gesneden (3 cm)
- 2 tl zout
- 170 g courgettes, in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in vieren gesneden (2 cm)
- 1000 g water
- 60 g azijn
Rood pizzadeeg
- 440 g water
- 30 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 5 g verse gist
- 1 tl suiker
- extra vergine olijfolie
- 350 g broodbloem
- 1 el paprikapoeder
- 1 tl zout
- 20 g citroensap
-
250
g gehakte tomaten, uit blik
of 250 g tomaten passata - 1 tl gedroogde oregano
- 300 g burrata, in vieren gesneden
- 5 verse basilicumbladeren
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1949.8 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 595.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Geen beoordelingen
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
Geen beoordelingen
Vegan kaas dip
40 min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Scandinavische hamburger
4h 10min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3 Std. 50 Min
Hornazo
Geen beoordelingen
Skelethoofden
5h
Sous-vide miso aubergine
2hod. 45min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Geen beoordelingen
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min