
Apparaten en accessoires
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 45min
6 stuks
Ingrediënten
Topping
-
extra vergine olijfolie50 g
-
teentjes knoflook2
-
aubergines in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in stukken gesneden (3 cm)170 g
-
zout2 tl
-
courgettes in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in vieren gesneden (2 cm)170 g
-
water1000 g
-
azijn60 g
Rood pizzadeeg
-
water440 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)30 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie
-
broodbloem350 g
-
paprikapoeder1 el
-
zout1 tl
-
citroensap20 g
-
gehakte tomaten, uit blik250 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
burrata in vieren gesneden300 g
-
verse basilicumbladeren5
Voeding per 1 stuk
Calorieën
466 kcal /
1949.8 kJ
Eiwitten
19.7 g
Vetten
21 g
Koolhydraten
50 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
8 g
Natrium
595.2 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Pizza Gourmet
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pompoenbrood
1u. 45min
Vegan baklava
Geen beoordelingen
Vers pastadeeg
1u.
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Geen beoordelingen
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Slasapje
Geen beoordelingen
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Fideuá van groenten
40min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Brood met olijven
2u. 20min
Appelmuffins
Geen beoordelingen