Apparaten en accessoires
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 45min
6 stuks
Ingrediënten
Topping
-
extra vergine olijfolie50 g
-
teentjes knoflook2
-
aubergines in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in stukken gesneden (3 cm)170 g
-
zout2 tl
-
courgettes in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in vieren gesneden (2 cm)170 g
-
water1000 g
-
azijn60 g
Rood pizzadeeg
-
water440 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)30 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie
-
broodbloem350 g
-
paprikapoeder1 el
-
zout1 tl
-
citroensap20 g
-
250 g tomaten passatagehakte tomaten, uit blik250 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
burrata in vieren gesneden300 g
-
verse basilicumbladeren5
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
595.2 mg
Eiwitten
19.7 g
Calorieën
1949.8 kJ /
466 kcal
Vetten
21 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
50 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza Gourmet
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zoete Aardappel Bloemtaart
Geen beoordelingen
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1u. 20min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1u.
Vegetarische Wellington
2u. 10min
Spookachtige pizza
Geen beoordelingen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Gin en lavendelijs
14u. 35min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1u. 25min
Groenteflan
1u. 35min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min