Apparaten en accessoires
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 45min
6 stuks
Ingrediënten
Topping
-
extra vergine olijfolie50 g
-
teentjes knoflook2
-
aubergines in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in stukken gesneden (3 cm)170 g
-
zout2 tl
-
courgettes in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in vieren gesneden (2 cm)170 g
-
water1000 g
-
azijn60 g
Rood pizzadeeg
-
water440 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)30 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie
-
broodbloem350 g
-
paprikapoeder1 el
-
zout1 tl
-
citroensap20 g
-
250 g tomaten passatagehakte tomaten, uit blik250 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
burrata in vieren gesneden300 g
-
verse basilicumbladeren5
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
595.2 mg
Eiwitten
19.7 g
Calorieën
1949.8 kJ /
466 kcal
Vetten
21 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
50 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza Gourmet
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cashew brood wentelteefjes
Geen beoordelingen
Spaanse brunch
1u. 15min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Geen beoordelingen
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14u. 55min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Geen beoordelingen
Spinazierisotto met asperges
40min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1u. 5min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3u. 50min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1u. 45min
Cheesecake (ongebakken)
5u. 30min