Apparaten en accessoires
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 45min
6 stuks
Ingrediënten
Topping
-
extra vergine olijfolie50 g
-
teentjes knoflook2
-
aubergines in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in stukken gesneden (3 cm)170 g
-
zout2 tl
-
courgettes in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in vieren gesneden (2 cm)170 g
-
water1000 g
-
azijn60 g
Rood pizzadeeg
-
water440 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)30 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie
-
broodbloem350 g
-
paprikapoeder1 el
-
zout1 tl
-
citroensap20 g
-
250 g tomaten passatagehakte tomaten, uit blik250 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
burrata in vieren gesneden300 g
-
verse basilicumbladeren5
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
595.2 mg
Eiwitten
19.7 g
Calorieën
1949.8 kJ /
466 kcal
Vetten
21 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
50 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza Gourmet
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Curry-wortelbrood
1u. 5min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Geen beoordelingen
Pizzadeeg
1u.
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1u.
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3u. 35min
Bechamelsaus
15min
Hornazo
Geen beoordelingen
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Vegan red velvet cupcakes
4u.
Wortelsalade met sesamcrackers
1u.
Vegetarische chili
1u. 5min
Amandelmelk
10min