Compatibele versies
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Topping
- 50 g extra vergine olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 170 g aubergines, in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in stukken gesneden (3 cm)
- 2 tl zout
- 170 g courgettes, in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in vieren gesneden (2 cm)
- 1000 g water
- 60 g azijn
Rood pizzadeeg
- 440 g water
- 30 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 5 g verse gist
- 1 tl suiker
- extra vergine olijfolie
- 350 g broodbloem
- 1 el paprikapoeder
- 1 tl zout
- 20 g citroensap
-
250
g gehakte tomaten, uit blik
of 250 g tomaten passata - 1 tl gedroogde oregano
- 300 g burrata, in vieren gesneden
- 5 verse basilicumbladeren
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1949.8 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 595.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flatbread met peer en geitenkaas
3h
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Zonnige groentetaart
Geen beoordelingen
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Geen beoordelingen
Paddenstoelentaart
1h 30 min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3h 35min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3h 50min
Lang rijzende pizza
Geen beoordelingen
Mini panettone
Geen beoordelingen
Sous-vide octopussalade
Geen beoordelingen
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min