Compatibele versies
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Topping
- 50 g extra vergine olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 170 g aubergines, in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in stukken gesneden (3 cm)
- 2 tl zout
- 170 g courgettes, in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in vieren gesneden (2 cm)
- 1000 g water
- 60 g azijn
Rood pizzadeeg
- 440 g water
- 30 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 5 g verse gist
- 1 tl suiker
- extra vergine olijfolie
- 350 g broodbloem
- 1 el paprikapoeder
- 1 tl zout
- 20 g citroensap
-
250
g gehakte tomaten, uit blik
of 250 g tomaten passata - 1 tl gedroogde oregano
- 300 g burrata, in vieren gesneden
- 5 verse basilicumbladeren
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1949.8 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 595.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan mayonaise
Geen beoordelingen
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Geen beoordelingen
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Scandinavische hamburger
4h 10min
Paksoi en ham rijst
40min
Ciabattabroodjes
3 Std. 30 Min
Zuurkool
Geen beoordelingen
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Geen beoordelingen
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Thaise burgers
30min
Rijstpap met tapioca
1 Std. 10 Min