Apparaten en accessoires
Garnaal en zoete aardappel beignets
Voorbereiding. 40min
Totaal 55min
24 stuks
Ingrediënten
-
zoete aardappelen in stukken (2 cm)300 g
-
verse koriander enkel stelen, bladeren opzij gehouden30 g
-
lente-uien in stukken (2 cm)3
-
gepelde rauwe garnalen300 g
-
bloem100 g
-
water150 g
-
bakpoeder1 snuifje
-
zout1 snuifje
-
gemalen witte peper1 snuifje
-
olie1000 g
-
verse korianderbladeren30 g
-
zout om te besprenkelen
-
limoenen gehalveerd2
-
zoete chilisaus200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
0.1 g
Calorieën
66.4 kJ /
15.9 kcal
Vetten
1.6 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
0.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Burrito ontbijt
Geen beoordelingen
Bananensticks met chocoladecoating
Geen beoordelingen
Appelpunch
30min
Pompoen vingers
1u. 30min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Immuniteitsboost
5min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2u.
Rode bietensalade
10min
Champignons of zwammen met look
20min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Pindakaas Havermoutbal
Geen beoordelingen