Garnaal en zoete aardappel beignets
TM5 TM6

Garnaal en zoete aardappel beignets

Ingrediënten

  • 300 g zoete aardappelen, in stukken (2 cm)
  • 30 g verse koriander, enkel stelen, bladeren opzij gehouden
  • 3 lente-uien, in stukken (2 cm)
  • 300 g gepelde rauwe garnalen
  • 100 g bloem
  • 150 g water
  • 1 snuifje bakpoeder
  • 1 snuifje zout
  • 1 snuifje gemalen witte peper
  • 1000 g olie
  • 30 g verse korianderbladeren
  • zout, om te besprenkelen
  • 2 limoenen, gehalveerd
  • 200 g zoete chilisaus

Voeding
per 1 stuk
Calorieën
66.4 kJ / 15.9 kcal
Eiwitten
0.1 g
Koolhydraten
0.3 g
Vetten
1.6 g
Cholesterol
0.7 mg
Vezels
0 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 3000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen