Apparaten en accessoires
Garnaal en zoete aardappel beignets
Voorbereiding. 40min
Totaal 55min
24 stuks
Ingrediënten
-
zoete aardappelen in stukken (2 cm)300 g
-
verse koriander enkel stelen, bladeren opzij gehouden30 g
-
lente-uien in stukken (2 cm)3
-
gepelde rauwe garnalen300 g
-
bloem100 g
-
water150 g
-
bakpoeder1 snuifje
-
zout1 snuifje
-
gemalen witte peper1 snuifje
-
olie1000 g
-
verse korianderbladeren30 g
-
zout om te besprenkelen
-
limoenen gehalveerd2
-
zoete chilisaus200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
0.1 g
Calorieën
66.4 kJ /
15.9 kcal
Vetten
1.6 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
0.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vanillevla met rabarber
50min
Cashew brood wentelteefjes
Geen beoordelingen
Amandelbretzels
Geen beoordelingen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Ingemaakte citroenen
Geen beoordelingen
Borscht
50min
Tandoori kip wraps
50min
Beef Wellington
10u. 10min
Pizzarolletjes met worst
1u. 20min
Pistache Moelleux
30min
Witte chocolade cheesecake
16u.
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Geen beoordelingen