Apparaten en accessoires
Garnaal en zoete aardappel beignets
Voorbereiding. 40min
Totaal 55min
24 stuks
Ingrediënten
-
zoete aardappelen in stukken (2 cm)300 g
-
verse koriander enkel stelen, bladeren opzij gehouden30 g
-
lente-uien in stukken (2 cm)3
-
gepelde rauwe garnalen300 g
-
bloem100 g
-
water150 g
-
bakpoeder1 snuifje
-
zout1 snuifje
-
gemalen witte peper1 snuifje
-
olie1000 g
-
verse korianderbladeren30 g
-
zout om te besprenkelen
-
limoenen gehalveerd2
-
zoete chilisaus200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
0.1 g
Calorieën
66.4 kJ /
15.9 kcal
Vetten
1.6 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
0.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
All-in-one kip cacciatore
2u. 45min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Cholent
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Geen beoordelingen
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Geen beoordelingen
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10min
Boekweit met champignons
25min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1u.
Aardappelgoulash
1u.
Popcorn-ijs
Geen beoordelingen
Azteca taart
1u.
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min