
Apparaten en accessoires
Garnaal en zoete aardappel beignets
Voorbereiding. 40min
Totaal 55min
24 stuks
Ingrediënten
-
zoete aardappelen in stukken (2 cm)300 g
-
verse koriander enkel stelen, bladeren opzij gehouden30 g
-
lente-uien in stukken (2 cm)3
-
gepelde rauwe garnalen300 g
-
bloem100 g
-
water150 g
-
bakpoeder1 snuifje
-
zout1 snuifje
-
gemalen witte peper1 snuifje
-
olie1000 g
-
verse korianderbladeren30 g
-
zout om te besprenkelen
-
limoenen gehalveerd2
-
zoete chilisaus200 g
Voeding per 1 stuk
Calorieën
15.9 kcal /
66.4 kJ
Eiwitten
0.1 g
Vetten
1.6 g
Koolhydraten
0.3 g
Vezels
0 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aardappel flatbread
12u.
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Geen beoordelingen
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Zijden tofu cheesecake
Geen beoordelingen
Burrito ontbijt
Geen beoordelingen
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Rogge flatbreads
Geen beoordelingen
Dim sum 'Sieuw mai'
Geen beoordelingen
Fideuá van groenten
40min
Mojito
10min
Bananen powerballs
15min