Apparaten en accessoires
Zomerse trifle van ricotta en bessen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
suiker90 - 120 g
-
geraspte citroenschil witte delen verwijderd, in stukken, en iets meer als afwerking10 g
-
ricotta250 g
-
volle yoghurt100 g
-
melk400 g
-
gierstkorrels80 g
-
1 tl vanillesuikernatuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemengde verse bessen300 g
-
verse muntblaadjes (optioneel) als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
78 mg
Eiwitten
9.4 g
Calorieën
1147.9 kJ /
274.4 kcal
Vetten
9 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
5.3 g
Koolhydraten
40.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Aan tafel in 30 minuten
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 Min
Pistache Shake met Witte Chocolade
10 Min
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10 Min
Bloemige Focaccia
Keine Bewertungen
Flammekuchen
Keine Bewertungen
Pancake muffins met banaan en chocolade
30 Min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Keine Bewertungen
Caipirinha van mango
5 Min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3 Std. 20 Min
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Keine Bewertungen
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40 Min
Japanse Ramen Noedelsoep
1 Std. 40 Min