
Apparaten en accessoires
Zomerse trifle van ricotta en bessen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
suiker90 - 120 g
-
geraspte citroenschil witte delen verwijderd, in stukken, en iets meer als afwerking10 g
-
ricotta250 g
-
volle yoghurt100 g
-
melk400 g
-
gierstkorrels80 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemengde verse bessen300 g
-
verse muntblaadjes (optioneel) als afwerking
Voeding per 1 portie
Calorieën
274.4 kcal /
1147.9 kJ
Eiwitten
9.4 g
Vetten
9 g
Koolhydraten
40.3 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
5.3 g
Natrium
78 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Aan tafel in 30 minuten
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sinaasappel Sponge Cake
1u.
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Geen beoordelingen
Druiven en cava trifle
Geen beoordelingen
Tempé
48u.
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Rabarberijs
36u. 25min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Geen beoordelingen
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
Geen beoordelingen
Temaki Sushi
Geen beoordelingen
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Snelle regenboogsalade
10min
Zweedse worteltaart
2u.