
Apparaten en accessoires
Zomerse trifle van ricotta en bessen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
suiker90 - 120 g
-
geraspte citroenschil witte delen verwijderd, in stukken, en iets meer als afwerking10 g
-
ricotta250 g
-
volle yoghurt100 g
-
melk400 g
-
gierstkorrels80 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemengde verse bessen300 g
-
verse muntblaadjes (optioneel) als afwerking
Voeding per 1 portie
Calorieën
274.4 kcal /
1147.9 kJ
Eiwitten
9.4 g
Vetten
9 g
Koolhydraten
40.3 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
5.3 g
Natrium
78 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Aan tafel in 30 minuten
12 recepten
Benelux
Benelux