Apparaten en accessoires
Zomerse trifle van ricotta en bessen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
suiker90 - 120 g
-
geraspte citroenschil witte delen verwijderd, in stukken, en iets meer als afwerking10 g
-
ricotta250 g
-
volle yoghurt100 g
-
melk400 g
-
gierstkorrels80 g
-
1 tl vanillesuikernatuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemengde verse bessen300 g
-
verse muntblaadjes (optioneel) als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
78 mg
Eiwitten
9.4 g
Calorieën
1147.9 kJ /
274.4 kcal
Vetten
9 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
5.3 g
Koolhydraten
40.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Aan tafel in 30 minuten
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Oriëntaalse brunch
Geen beoordelingen
Zalm mozaïek
Geen beoordelingen
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1u. 30min
Vegan baklava
Geen beoordelingen
Gegrilde kaas met champignons
Geen beoordelingen
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Karamel varkensvlees
45min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
No-Bake-Tiramisu-Taart
Geen beoordelingen
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2u. 10min
Mango Dessert met Passie Fruit
10min