Apparaten en accessoires
Zomerse trifle van ricotta en bessen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
suiker90 - 120 g
-
geraspte citroenschil witte delen verwijderd, in stukken, en iets meer als afwerking10 g
-
ricotta250 g
-
volle yoghurt100 g
-
melk400 g
-
gierstkorrels80 g
-
1 tl vanillesuikernatuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemengde verse bessen300 g
-
verse muntblaadjes (optioneel) als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
78 mg
Eiwitten
9.4 g
Calorieën
1147.9 kJ /
274.4 kcal
Vetten
9 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
5.3 g
Koolhydraten
40.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Aan tafel in 30 minuten
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Geen beoordelingen
Lactosevrije tiramisu
Geen beoordelingen
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Geen beoordelingen
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15min
Crumble met peren en crème van ricotta
1u.
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Hartige taart met savooiekool
1u. 30min
Azteca taart
1u.
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1u. 20min