Apparaten en accessoires
Zomerse trifle van ricotta en bessen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
suiker90 - 120 g
-
geraspte citroenschil witte delen verwijderd, in stukken, en iets meer als afwerking10 g
-
ricotta250 g
-
volle yoghurt100 g
-
melk400 g
-
gierstkorrels80 g
-
1 tl vanillesuikernatuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemengde verse bessen300 g
-
verse muntblaadjes (optioneel) als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
78 mg
Eiwitten
9.4 g
Calorieën
1147.9 kJ /
274.4 kcal
Vetten
9 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
5.3 g
Koolhydraten
40.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Aan tafel in 30 minuten
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Limoncello-Taart
2 Std. 30 Min
Krokante Onsen Eieren met Kool
Keine Bewertungen
Rijstschotel met appelen
Keine Bewertungen
Vanille Yoghurt
Keine Bewertungen
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Keine Bewertungen
Soba noodle mee goreng
40 Min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Keine Bewertungen
Gegrilde octopus met aardappelen
2 Std. 45 Min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1 Std. 20 Min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 Std. 40 Min
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Keine Bewertungen