Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 350 g witte snijbiet, in stukken (2-3 cm)
- 200 g aardappelen, geschild en in stukken (1 cm)
- 40 g ui, gehalveerd
-
1
el groentebouillon
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 600 g water
- 50 g melk
- 1 el extra vergine olijfolie
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1753 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 78.4 g
- Vetten
- 7.1 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Rabarber-citroen cookies
1 Std.
Groenten met aardappelen en vlees
35 Min
Gazpacho
1h 15min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 Std. 35 Min
Rode bieten smoothie bowl
Geen beoordelingen
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1h 35min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1 Std.
Havermoutrepen met kaas
45 Min
Gembersoep met rode paprika
50 Min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 Min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min