Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 350 g witte snijbiet, in stukken (2-3 cm)
- 200 g aardappelen, geschild en in stukken (1 cm)
- 40 g ui, gehalveerd
-
1
el groentebouillon
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 600 g water
- 50 g melk
- 1 el extra vergine olijfolie
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1753 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 78.4 g
- Vetten
- 7.1 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15min
Vegan feta in olie met kruiden
Geen beoordelingen
Smoothie
5min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 Min
Kalfszwezerik met lente-uien
Geen beoordelingen
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 Min
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Vinaigrette van paprika's
Geen beoordelingen
Mout milkshake
10 Min
Romige aspergesoep
25 Min