Apparaten en accessoires
Romige snijbietsoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portie
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
witte snijbiet in stukken (2-3 cm)350 g
-
aardappelen geschild en in stukken (1 cm)200 g
-
ui gehalveerd40 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
water600 g
-
melk50 g
-
extra vergine olijfolie1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
15.4 g
Calorieën
1753 kJ /
419 kcal
Vetten
7.1 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
78.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Winterse soepen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bloemkoolrijst poke bowl
Geen beoordelingen
Gevulde vis
1u. 50min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1u.
Gin en lavendelijs
14u. 35min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Falafel met rode bieten hummus
20min
Balletjes met aubergines
1u.
Ananaspakketjes
1u.
Kippenbouillon met broodknoedels
1u. 5min
Eendenlever
33u.
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min