Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 350 g witte snijbiet, in stukken (2-3 cm)
- 200 g aardappelen, geschild en in stukken (1 cm)
- 40 g ui, gehalveerd
-
1
el groentebouillon
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 600 g water
- 50 g melk
- 1 el extra vergine olijfolie
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1753 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 78.4 g
- Vetten
- 7.1 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomatensaus
40 Min
Spookachtige groene oogbalsoep
30 Min
Courgettesoep met munt
35 Min
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min
Indiase mosterd
Geen beoordelingen
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Geel gekleurde eieren
55min
Venkelsapje
10 Min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Geen beoordelingen
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Romige aspergesoep
25 min