Romige snijbietsoep
TM31 TM5 TM6

Romige snijbietsoep

4.5 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
  • 350 g witte snijbiet, in stukken (2-3 cm)
  • 200 g aardappelen, geschild en in stukken (1 cm)
  • 40 g ui, gehalveerd
  • 1 el groentebouillon
    of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
  • 600 g water
  • 50 g melk
  • 1 el extra vergine olijfolie

Voeding
per 1 portie
Calorieën
1753 kJ / 419 kcal
Eiwitten
15.4 g
Koolhydraten
78.4 g
Vetten
7.1 g
Vezels
5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten