Apparaten en accessoires
Romige snijbietsoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portie
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
witte snijbiet in stukken (2-3 cm)350 g
-
aardappelen geschild en in stukken (1 cm)200 g
-
ui gehalveerd40 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
water600 g
-
melk50 g
-
extra vergine olijfolie1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
15.4 g
Calorieën
1753 kJ /
419 kcal
Vetten
7.1 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
78.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Winterse soepen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ratatouille
40 Min
Koolsoep
50 Min
Soba noodle mee goreng
40 Min
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Keine Bewertungen
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Keine Bewertungen
Roerbak met aubergines en kofu
Keine Bewertungen
Rijstsalade
1 Std.
Pompoen vingers
1 Std. 30 Min
Asperge-watermeloen salade
40 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min