Romige snijbietsoep

Romige snijbietsoep

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portie

Ingrediënten

  • Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)
    50 g
  • witte snijbiet in stukken (2-3 cm)
    350 g
  • aardappelen geschild en in stukken (1 cm)
    200 g
  • ui gehalveerd
    40 g
  • groentebouillon
    1 el
    1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
  • water
    600 g
  • melk
    50 g
  • extra vergine olijfolie
    1 el

Voeding per 1 portie

Calorieën 419 kcal / 1753 kJ
Eiwitten 15.4 g
Vetten 7.1 g
Koolhydraten 78.4 g
Vezels 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...