Apparaten en accessoires
Romige snijbietsoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portie
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
witte snijbiet in stukken (2-3 cm)350 g
-
aardappelen geschild en in stukken (1 cm)200 g
-
ui gehalveerd40 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
water600 g
-
melk50 g
-
extra vergine olijfolie1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
15.4 g
Calorieën
1753 kJ /
419 kcal
Vetten
7.1 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
78.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Winterse soepen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hummus van rode biet
10min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1u. 5min
Groentensaus voor pasta
40min
Pompoensoep
35min
Vijgenmosterd
25min
Pruimentaart
1u. 30min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2u. 35min
Russische rode bietensalade
1u. 10min
Basisbouillon
Geen beoordelingen
Koolsoep
50min
Sapje van rucola en waterkers
Geen beoordelingen
Zachte wortelsoep met venkel
40min