Apparaten en accessoires
Romige snijbietsoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portie
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
witte snijbiet in stukken (2-3 cm)350 g
-
aardappelen geschild en in stukken (1 cm)200 g
-
ui gehalveerd40 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
water600 g
-
melk50 g
-
extra vergine olijfolie1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
15.4 g
Calorieën
1753 kJ /
419 kcal
Vetten
7.1 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
78.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Winterse soepen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Geen beoordelingen
Sinaasappel-currydressing
10min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12u. 15min
Fruitige saladedressing
5min
Rabarber-munt cocktail
2u.
Asperge-langoustine terrine
10u.
Pruimentaart
1u. 30min
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1u. 5min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min