
Apparaten en accessoires
Romige snijbietsoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portie
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
witte snijbiet in stukken (2-3 cm)350 g
-
aardappelen geschild en in stukken (1 cm)200 g
-
ui gehalveerd40 g
-
groentebouillon1 el
-
water600 g
-
melk50 g
-
extra vergine olijfolie1 el
Voeding per 1 portie
Calorieën
419 kcal /
1753 kJ
Eiwitten
15.4 g
Vetten
7.1 g
Koolhydraten
78.4 g
Vezels
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Winterse soepen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Falafel met rode bieten hummus
20min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1u.
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Kleine aspergeflans
55min
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Popeye's power bowl met bramen
Geen beoordelingen
Aspergesoep met citroen
55min
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min
Rabarber-citroen cookies
1u.
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1u. 10min
Aardappel-preisoep
40min