Apparaten en accessoires
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
2 porties
Ingrediënten
-
wortelen in stukken50 g
-
gedroogde shiitakes gedrenkt in warm water20 g
-
paddenstoel (judasoor), gedroogd gedrenkt in warm water30 g
-
tomaten in vier gesneden90 g
-
oesterzwammen50 g
-
50 g verse champignonsverse enoki champignons (fluweelpootjes)50 g
-
olijfolie20 g
-
sojasaus10 g
-
water1000 g
-
2 tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
Chinese eiernoedels, gedroogd250 g
-
fijn zout naar smaak1 tl
-
peultjes50 g
-
tofu vers of gedroogd, in blokjes30 g
-
selder in blokjes30 g
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak¼ tl
-
azijn1 el
-
verse koriander fijngehakt20 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
31 g
Calorieën
2792 kJ /
667 kcal
Vetten
14 g
Koolhydraten
104 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Geen beoordelingen
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Loempia’s
55min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Vegetarische chili
1u. 5min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1u. 15min
Fideuá van groenten
40min
Vegan cheddar mac & cheese
Geen beoordelingen
Chili non Carne
1u.
Kippennoedelsoep
1u. 35min
Mexicaanse kippensoep
40min