Apparaten en accessoires
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
2 porties
Ingrediënten
-
wortelen in stukken50 g
-
gedroogde shiitakes gedrenkt in warm water20 g
-
paddenstoel (judasoor), gedroogd gedrenkt in warm water30 g
-
tomaten in vier gesneden90 g
-
oesterzwammen50 g
-
50 g verse champignonsverse enoki champignons (fluweelpootjes)50 g
-
olijfolie20 g
-
sojasaus10 g
-
water1000 g
-
2 tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
Chinese eiernoedels, gedroogd250 g
-
fijn zout naar smaak1 tl
-
peultjes50 g
-
tofu vers of gedroogd, in blokjes30 g
-
selder in blokjes30 g
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak¼ tl
-
azijn1 el
-
verse koriander fijngehakt20 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
31 g
Calorieën
2792 kJ /
667 kcal
Vetten
14 g
Koolhydraten
104 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Geen beoordelingen
Groentensaus voor pasta
40min
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13u. 25min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5u. 15min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Chili non Carne
1u.
Vegan hazelnoot chocopasta
20min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1u.
Noedelsoep
35min
Gembersoep met rode paprika
50min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min