Apparaten en accessoires
Taboulé met quinoa en tonijn
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
2 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
fijn zout½ tl
-
quinoa75 g
-
citroen bij voorkeur biologisch (geraspte zeste en sap alleen)½
-
teentje knoflook (optioneel)½
-
lente-ui (optioneel) in stukken20 g
-
3 - 4 takjes peterselie, gewassen en gedroogde blaadjeskoriander gewassen en gedroogde blaadjes3 - 4 takjes
-
verse muntblaadjes gewassen en gedroogde blaadjes2 - 3 takjes
-
extra vergine olijfolie30 g
-
tomaten in stukken (2-3 cm)100 g
-
chilipoeder naar believen1 - 2 snuifjes
-
fijn zout naar believen1 snuifje
-
komkommer in stukken100 g
-
tonijn, uit blik goed uitgelekt100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
18 g
Calorieën
1402 kJ /
335 kcal
Vetten
18 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
27 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Power Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Yoghurtcake
1u. 40min
Vegetarisch Medaillons
Geen beoordelingen
Koken van gierst
Geen beoordelingen
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2u. 10min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5u. 15min
Frambozen-pistache cake
4u. 35min
Quinoasalade
40min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Geen beoordelingen
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min
Smoothie bowl met frambozen en chiazaad
10min