
Apparaten en accessoires
Taboulé met quinoa en tonijn
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
2 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
fijn zout½ tl
-
quinoa75 g
-
citroen bij voorkeur biologisch (geraspte zeste en sap alleen)½
-
teentje knoflook (optioneel)½
-
lente-ui (optioneel) in stukken20 g
-
koriander gewassen en gedroogde blaadjes3 - 4 takjes
-
verse muntblaadjes gewassen en gedroogde blaadjes2 - 3 takjes
-
extra vergine olijfolie30 g
-
tomaten in stukken (2-3 cm)100 g
-
chilipoeder naar believen1 - 2 snuifjes
-
fijn zout naar believen1 snuifje
-
komkommer in stukken100 g
-
tonijn, uit blik goed uitgelekt100 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
335 kcal /
1402 kJ
Eiwitten
18 g
Vetten
18 g
Koolhydraten
27 g
Vezels
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Power Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Schiacciata met gerookte zalm
Geen beoordelingen
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Bloemkool-spinazie lasagne
1u. 45min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Couscous met lam en groenten
50min
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Kip met rode paprika
1u. 5min
Energierepen met granen en gedroogd fruit
2u. 30min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min