Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- ½ tl fijn zout
- 75 g quinoa
- ½ citroen, bij voorkeur biologisch (geraspte zeste en sap alleen)
- ½ teentje knoflook (optioneel)
- 20 g lente-ui, in stukken (optioneel)
-
3 - 4
takjes koriander, gewassen en gedroogde blaadjes
of 3 - 4 takjes peterselie, gewassen en gedroogde blaadjes - 2 - 3 takjes verse muntblaadjes, gewassen en gedroogde blaadjes
- 30 g extra vergine olijfolie
- 100 g tomaten, in stukken (2-3 cm)
- 1 - 2 snuifjes chilipoeder, naar believen
- 1 snuifje fijn zout, naar believen
- 100 g komkommer, in stukken
- 100 g tonijn, uit blik, goed uitgelekt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stoofpot van linzen
2h 35 min
Quinoasalade
40 min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Geen beoordelingen
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1j
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Frittata met gestoomde aardappelen
1 Std. 15 Min
Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
45 Min
Venkelsapje
10 min
Cashew- en kokosmelk
10 min
Quinoa salade met knapperige groenten
30 min
Havertaart
Geen beoordelingen
Hummus van rode biet
10 min