Apparaten en accessoires
Taboulé met quinoa en tonijn
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
2 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
fijn zout½ tl
-
quinoa75 g
-
citroen bij voorkeur biologisch (geraspte zeste en sap alleen)½
-
teentje knoflook (optioneel)½
-
lente-ui (optioneel) in stukken20 g
-
3 - 4 takjes peterselie, gewassen en gedroogde blaadjeskoriander gewassen en gedroogde blaadjes3 - 4 takjes
-
verse muntblaadjes gewassen en gedroogde blaadjes2 - 3 takjes
-
extra vergine olijfolie30 g
-
tomaten in stukken (2-3 cm)100 g
-
chilipoeder naar believen1 - 2 snuifjes
-
fijn zout naar believen1 snuifje
-
komkommer in stukken100 g
-
tonijn, uit blik goed uitgelekt100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
18 g
Calorieën
1402 kJ /
335 kcal
Vetten
18 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
27 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Power Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegetarische bruine rijst
40min
Rijstsalade
1u.
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1u. 15min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Quinoasalade
40min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Stoofgerecht met tofu
30min
Rijst met groentemix
55min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min