
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- ½ tl fijn zout
- 75 g quinoa
- ½ citroen, bij voorkeur biologisch (geraspte zeste en sap alleen)
- ½ teentje knoflook (optioneel)
- 20 g lente-ui, in stukken (optioneel)
-
3 - 4
takjes koriander, gewassen en gedroogde blaadjes
of 3 - 4 takjes peterselie, gewassen en gedroogde blaadjes - 2 - 3 takjes verse muntblaadjes, gewassen en gedroogde blaadjes
- 30 g extra vergine olijfolie
- 100 g tomaten, in stukken (2-3 cm)
- 1 - 2 snuifjes chilipoeder, naar believen
- 1 snuifje fijn zout, naar believen
- 100 g komkommer, in stukken
- 100 g tonijn, uit blik, goed uitgelekt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse van kaas
10min
Stracciatella drinkyoghurt
12u.
Kruiden en Cashew dip
8u. 10min
Snelle Thaise kipcurry
40min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Tomaat-halloumispiesjes met pastasalade
40min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Bloemkoolcouscous met kokoskwark
15min
Schiacciata met gerookte zalm
Geen beoordelingen
2u. 15min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
Geen beoordelingen
50min