Apparaten en accessoires
Taboulé met quinoa en tonijn
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
2 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
fijn zout½ tl
-
quinoa75 g
-
citroen bij voorkeur biologisch (geraspte zeste en sap alleen)½
-
teentje knoflook (optioneel)½
-
lente-ui (optioneel) in stukken20 g
-
3 - 4 takjes peterselie, gewassen en gedroogde blaadjeskoriander gewassen en gedroogde blaadjes3 - 4 takjes
-
verse muntblaadjes gewassen en gedroogde blaadjes2 - 3 takjes
-
extra vergine olijfolie30 g
-
tomaten in stukken (2-3 cm)100 g
-
chilipoeder naar believen1 - 2 snuifjes
-
fijn zout naar believen1 snuifje
-
komkommer in stukken100 g
-
tonijn, uit blik goed uitgelekt100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
18 g
Calorieën
1402 kJ /
335 kcal
Vetten
18 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
27 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Power Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Groene bron
10min
Rode bietensap
10min
Groentensaus voor pasta
40min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1u. 10min
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1u. 15min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1u. 30min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Dubai Chocolate Tiramisu
Geen beoordelingen
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Bloemkool-spinazie lasagne
1u. 45min