
Apparaten en accessoires
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
courgettes in stukken500 g
-
verse peterselie en iets meer als afwerking½ bos
-
gepelde garnalen (klein)200 g
-
eieren2
-
paneermeel (zie tip)50 g
-
geraspte citroenschil1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
olie om te frituren
-
Griekse yoghurt om op te dienen200 g
-
vers geperst citroensap om te besprenkelen
Voeding per 1 portie
Calorieën
180.2 kcal /
754 kJ
Eiwitten
17.3 g
Vetten
3.7 g
Koolhydraten
19.8 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
1.1 g
Natrium
730 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Aan tafel in 30 minuten
12 recepten
Benelux
Benelux