Apparaten en accessoires
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
courgettes in stukken500 g
-
verse peterselie en iets meer als afwerking½ bos
-
gepelde garnalen (klein)200 g
-
eieren2
-
paneermeel (zie tip)50 g
-
geraspte citroenschil1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
olie om te frituren
-
Griekse yoghurt om op te dienen200 g
-
vers geperst citroensap om te besprenkelen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
730 mg
Eiwitten
17.3 g
Calorieën
754 kJ /
180.2 kcal
Vetten
3.7 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
19.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Aan tafel in 30 minuten
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Driekoningentaart met appel en kaneel
3h
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Pas d’évaluation
Vegan moussaka
1h 50min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Rogge flatbreads
Pas d’évaluation
Chorizo, aardappel en koolsoep
Pas d’évaluation
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Pas d’évaluation
Indiase groentencurry
50min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Boemkool buffalo hapjes
35min
Gestoomd volkorenbrood
2h