Apparaten en accessoires
Gestoomde aardappelkroon
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
aardappelen1000 g
-
boter voor de vorm
-
eieren2
-
opklopbare room, 30-40% V.G.150 g
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
zout naar eigen smaak3 snuifjes
-
gemalen witte peper naar eigen smaak3 snuifjes
-
water600 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
203 mg
Eiwitten
9.8 g
Calorieën
1680.8 kJ /
409.5 kcal
Vetten
18 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
10.3 g
Koolhydraten
45.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savarin
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Geen beoordelingen
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Mango-kokos lekkernij
Geen beoordelingen
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1u. 20min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1u. 15min
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Zeevruchtensoep
30min
Keftedes (gehaktballen)
2u. 30min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1u. 45min