Apparaten en accessoires
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
14 stuks
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
Gouda kaas in stukken70 g
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
zachte boter80 g
-
eierdooier1
-
baconblokjes70 g
-
zonnebloempitten40 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
zout½ tl
-
ei geklopt, om te kleuren1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
178.3 mg
Eiwitten
6.7 g
Calorieën
715.4 kJ /
171 kcal
Vetten
11.9 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
9.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Amandelcake
50min
Zoete aardappellasagne
1u. 20min
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1u.
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Crumble met peren en crème van ricotta
1u.
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1u. 35min
Aromatische kipcurry
1u.
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1u. 20min
Mousse van kaas
10min
Rundergoulash met deegballetjes
1u. 30min
Moussaka met linzen
2u. 20min