Apparaten en accessoires
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
14 stuks
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
Gouda kaas in stukken70 g
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
zachte boter80 g
-
eierdooier1
-
baconblokjes70 g
-
zonnebloempitten40 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
zout½ tl
-
ei geklopt, om te kleuren1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
178.3 mg
Eiwitten
6.7 g
Calorieën
715.4 kJ /
171 kcal
Vetten
11.9 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
9.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1u.
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1u.
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1u. 30min
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1u. 30min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1u. 30min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Geen beoordelingen
Kruiden en Cashew dip
8u. 10min
Forelmousse
5min
Waterzooi van Kip
1u.