Apparaten en accessoires
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
14 stuks
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
Gouda kaas in stukken70 g
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
zachte boter80 g
-
eierdooier1
-
baconblokjes70 g
-
zonnebloempitten40 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
zout½ tl
-
ei geklopt, om te kleuren1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
178.3 mg
Eiwitten
6.7 g
Calorieën
715.4 kJ /
171 kcal
Vetten
11.9 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
9.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Geen beoordelingen
Frangipane met peer
1u. 30min
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Enchiladas met rundvlees
30min
Lemon curd
20min
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Geen beoordelingen
Chocolade salami
3u. 10min
Romige Feta Dip
Geen beoordelingen
Bloemkool-spinazie lasagne
1u. 45min