Apparaten en accessoires
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
14 stuks
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
Gouda kaas in stukken70 g
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
zachte boter80 g
-
eierdooier1
-
baconblokjes70 g
-
zonnebloempitten40 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
zout½ tl
-
ei geklopt, om te kleuren1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
178.3 mg
Eiwitten
6.7 g
Calorieën
715.4 kJ /
171 kcal
Vetten
11.9 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
9.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Geen beoordelingen
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45min
Kimchi kaasdip
Geen beoordelingen
Kreplach
55min
Matzeballen
Geen beoordelingen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Hornazo
Geen beoordelingen
Halloween quiche
2u.
Boterhammen met spinazie pesto
1u. 55min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min
Japanse Ramen Noedelsoep
1u. 40min
Zalmburgers
25min