Apparaten en accessoires
Mediterraans Rozemarijnbrood
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 55min
12 portie
Ingrediënten
-
rozemarijn, vers20 g
-
zout1 ½ tl
-
water400 g
-
verse gist25 g
-
kristalsuiker2 snuifjes
-
broodbloem600 g
-
olijfolie en een beetje voor de Varoma Cocotte60 gram
-
olijfolie om in te vetten
-
citroensap, vers geperst1 tl
-
zout, grof½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
211.7 mg
Eiwitten
8 g
Calorieën
1072 kJ /
256 kcal
Vetten
8.7 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
2.2 g
Koolhydraten
35.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Ninguna valoración
Bloemige Focaccia
Ninguna valoración
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Ninguna valoración
Vanille Yoghurt
Ninguna valoración
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Ninguna valoración
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Ninguna valoración
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Kalfszwezerik met lente-uien
Ninguna valoración
Glühwein
15min
Papaya'péro
30min
Mayonaise
5min