Apparaten en accessoires
Mediterraans Rozemarijnbrood
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 55min
12 portie
Ingrediënten
-
rozemarijn, vers20 g
-
zout1 ½ tl
-
water400 g
-
verse gist25 g
-
kristalsuiker2 snuifjes
-
broodbloem600 g
-
olijfolie en een beetje voor de Varoma Cocotte60 gram
-
olijfolie om in te vetten
-
citroensap, vers geperst1 tl
-
zout, grof½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
211.7 mg
Eiwitten
8 g
Calorieën
1072 kJ /
256 kcal
Vetten
8.7 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
2.2 g
Koolhydraten
35.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vanille-ijs
12u.
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Gegrilde kaas met champignons
Geen beoordelingen
Aalsterse Vlaai
1u.
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Dadel curry dip
5min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10min
Quiche met kool en broccoli
1u. 30min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min