Apparaten en accessoires
Roggebrood
Voorbereiding. 15min
Totaal 10u.
16 sneetjes
Ingrediënten
Roggedesem
-
roggebloem200 g
-
water125 g
-
verse gist5 g
Brooddeeg en afwerking
-
roggebloem400 g
-
water250 g
-
5 g gedroogde gistverse gist15 g
-
zout10 g
-
bloem om het werkvlak te bestuiven
-
roggebloem om de broden te bestuiven
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
4 g
Calorieën
516 kJ /
123 kcal
Vetten
1 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De smaak van ambachtelijk brood
6 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zoete Aardappel Bloemtaart
Geen beoordelingen
Vegan Bolognese
50min
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Geen beoordelingen
Amarant cacao balletjes
Geen beoordelingen
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4u. 15min
Chai latte parfait
15u. 5min
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Druiven en cava trifle
Geen beoordelingen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Groentepannenkoekjes
20min
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1u.
Pasta met crème van pistache
30min