Apparaten en accessoires
Roggebrood
Voorbereiding. 15min
Totaal 10u.
16 sneetjes
Ingrediënten
Roggedesem
-
roggebloem200 g
-
water125 g
-
verse gist5 g
Brooddeeg en afwerking
-
roggebloem400 g
-
water250 g
-
5 g gedroogde gistverse gist15 g
-
zout10 g
-
bloem om het werkvlak te bestuiven
-
roggebloem om de broden te bestuiven
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
4 g
Calorieën
516 kJ /
123 kcal
Vetten
1 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De smaak van ambachtelijk brood
6 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Geen beoordelingen
Vegan Sinaasappel Croissants
Geen beoordelingen
Crème pâtissière
15min
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Geen beoordelingen
Fruit ijs
5min
Russische salade
Geen beoordelingen
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Geen beoordelingen
Drie soorten melk cake
2u.
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1u. 45min
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Geen beoordelingen
Paaspastei
Geen beoordelingen
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Geen beoordelingen