Apparaten en accessoires
Roggebrood
Voorbereiding. 15min
Totaal 10u.
16 sneetjes
Ingrediënten
Roggedesem
-
roggebloem200 g
-
water125 g
-
verse gist5 g
Brooddeeg en afwerking
-
roggebloem400 g
-
water250 g
-
5 g gedroogde gistverse gist15 g
-
zout10 g
-
bloem om het werkvlak te bestuiven
-
roggebloem om de broden te bestuiven
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
4 g
Calorieën
516 kJ /
123 kcal
Vetten
1 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De smaak van ambachtelijk brood
6 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1u. 30min
Zeevruchtensoep
30min
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Vegan Caesar saladedressing
40min
Vegan kaas dip
40min
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1u.
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1u. 20min
Driedubbele Chocolade Muffins
50min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
1u. 55min
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Geen beoordelingen
Ontbijt gebak
40min