Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g gepelde walnoten
- 300 g water
- 270 g zoete aardappelen, geschild, in stukken (2-3 cm)
- boter, om in te vetten
- 280 g bloem, en iets meer om te bestuiven
- 90 g suiker
- 100 g bruine suiker, en iets meer om te bestrooien
- 110 g melk
- 135 g olie
- 3 eieren
- 10 g bakpoeder
- ¾ tl zout
- ½ tl gemalen nootmuskaat
- 2 tl gemalen kaneel
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1362 kJ / 325.5 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 39.9 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 246.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1 godz. 35 min
Couscous met lam en groenten
50 Min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2 godz. 10 min
Pompoen baba ganoush
35 Min
Ontbijt gebak
40 min
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1 Std.
Mexicaanse tostadas met gehakt
1h 10min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.
Harde pistachekoekjes
45 Min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25 min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.