Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten

Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten

3.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
2 porties

Ingrediënten

  • sjalotten
    20 g
    1 teentje knoflook
  • verse rozemarijn gewassen en gedroogde naaldjes
    1 takje
  • extra vergine olijfolie plus extra naar believen
    30 g
  • wortelen in stukken (3-4 cm)
    20 g
  • selder in stukken (3-4 cm)
    20 g
  • witte kikkererwten, uit blik uitgelekt
    180 g
  • water
    200 g
  • fijn zout
    ½ tl
  • volkorenpasta, gedroogd, het type fusilli of ander type volkorenpasta (bv. macaroni, penne etc.)
    100 g
  • gepelde garnalen (optioneel) vers
    60 g
  • extra vergine olijfolie
  • vers gemalen zwarte peper (optioneel)
    2 snuifjes

Voeding per 1 portie

Calorieën 475 kcal / 1987 kJ
Eiwitten 18 g
Vetten 24 g
Koolhydraten 50 g
Vezels 9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...