Apparaten en accessoires
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
2 porties
Ingrediënten
-
1 teentje knoflooksjalotten20 g
-
verse rozemarijn gewassen en gedroogde naaldjes1 takje
-
extra vergine olijfolie plus extra naar believen30 g
-
wortelen in stukken (3-4 cm)20 g
-
selder in stukken (3-4 cm)20 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt180 g
-
water200 g
-
fijn zout½ tl
-
volkorenpasta, gedroogd, het type fusilli of ander type volkorenpasta (bv. macaroni, penne etc.)100 g
-
gepelde garnalen (optioneel) vers60 g
-
extra vergine olijfolie
-
vers gemalen zwarte peper (optioneel)2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
18 g
Calorieën
1987 kJ /
475 kcal
Vetten
24 g
Vezels
9 g
Koolhydraten
50 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Power Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Krokante Onsen Eieren met Kool
Geen beoordelingen
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Geen beoordelingen
Vegan mini cheesecakes
4u. 30min
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1u. 30min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3u. 45min
Hartenbroodjes
1u.
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Kippenbouillon met broodknoedels
1u. 5min
Spaghetti met tonijn
40min
Parelgerst- en champignonsoep
Geen beoordelingen
Thaise rode curry
1u.
Smoothie bowl met granaatappel en chiazaad
20min