Apparaten en accessoires
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
2 porties
Ingrediënten
-
1 teentje knoflooksjalotten20 g
-
verse rozemarijn gewassen en gedroogde naaldjes1 takje
-
extra vergine olijfolie plus extra naar believen30 g
-
wortelen in stukken (3-4 cm)20 g
-
selder in stukken (3-4 cm)20 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt180 g
-
water200 g
-
fijn zout½ tl
-
volkorenpasta, gedroogd, het type fusilli of ander type volkorenpasta (bv. macaroni, penne etc.)100 g
-
gepelde garnalen (optioneel) vers60 g
-
extra vergine olijfolie
-
vers gemalen zwarte peper (optioneel)2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
18 g
Calorieën
1987 kJ /
475 kcal
Vetten
24 g
Vezels
9 g
Koolhydraten
50 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Power Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Amarant cacao balletjes
Geen beoordelingen
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Aardbeienmilkshake
5min
Koken van speltgraan
Geen beoordelingen
Gazellehoorns
1u.
Couscous van zeebarbeel met paprika
Geen beoordelingen
Aardappelmuizen
Geen beoordelingen
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55min
Thaise rode curry
1u.
Rode bieten smoothie bowl
10min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Couscous met lam en groenten
50min