Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
TM5 TM6

Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten

Ingrediënten

  • 20 g sjalotten
  • 1 takje verse rozemarijn, gewassen en gedroogde naaldjes
  • 30 g extra vergine olijfolie, plus extra naar believen
  • 20 g wortelen, in stukken (3-4 cm)
  • 20 g selder, in stukken (3-4 cm)
  • 180 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
  • 200 g water
  • ½ tl fijn zout
  • 100 g volkorenpasta, gedroogd, het type fusilli of ander type volkorenpasta (bv. macaroni, penne etc.)
  • 60 g gepelde garnalen, vers (optioneel)
  • extra vergine olijfolie
  • 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper (optioneel)

Voeding
per 1 portie
Calorieën
1987 kJ / 475 kcal
Eiwitten
18 g
Koolhydraten
50 g
Vetten
24 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 3000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen