Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g sjalotten
of 1 teentje knoflook - 1 takje verse rozemarijn, gewassen en gedroogde naaldjes
- 30 g extra vergine olijfolie, plus extra naar believen
- 20 g wortelen, in stukken (3-4 cm)
- 20 g selder, in stukken (3-4 cm)
- 180 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
- 200 g water
- ½ tl fijn zout
- 100 g volkorenpasta, gedroogd, het type fusilli of ander type volkorenpasta (bv. macaroni, penne etc.)
- 60 g gepelde garnalen, vers (optioneel)
- extra vergine olijfolie
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1987 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti met tonijn
40min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Soba noodle mee goreng
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10h
Vegan mini cheesecakes
4h 30min
Miso carbonara udon noedels
25min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Geen beoordelingen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1h 30min