Warme aardappelen salade met de Peeler

Warme aardappelen salade met de Peeler

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 porties

Ingrediënten

  • water
    1200 g
  • extra vergine olijfolie (optioneel) (zie tip)
    2 tl
  • bloemige aardappelen in stukken (5 cm)
    900 g
  • runderbouillon
    285 g
  • eieren (optioneel) op hun geheel, gespoeld
    4
  • honing
    1 tl
  • graanmosterd
    4 el
  • extra vergine olijfolie
    2 el
  • selder gebeiteld
    2 stengels
  • gepekelde augurk in kleine blokjes
    1
  • verse bieslook gehakt, en iets meer als afwerking
    10 - 15 takjes
  • gemalen zwarte peper naar eigen smaak
    ¼ tl
  • paprikapoeder om te garneren, naar eigen smaak

Voeding per 1 portie

Calorieën 185.3 kcal / 775.2 kJ
Eiwitten 4.7 g
Vetten 5.1 g
Koolhydraten 31.7 g
Vezels 4.4 g
Verzadigd vet 0.7 g
Natrium 387.8 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...