Apparaten en accessoires
Warme aardappelen salade met de Peeler
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
-
water1200 g
-
extra vergine olijfolie (optioneel) (zie tip)2 tl
-
bloemige aardappelen in stukken (5 cm)900 g
-
runderbouillon285 g
-
eieren (optioneel) op hun geheel, gespoeld4
-
honing1 tl
-
graanmosterd4 el
-
extra vergine olijfolie2 el
-
selder gebeiteld2 stengels
-
gepekelde augurk in kleine blokjes1
-
verse bieslook gehakt, en iets meer als afwerking10 - 15 takjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
paprikapoeder om te garneren, naar eigen smaak
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
387.8 mg
Eiwitten
4.7 g
Calorieën
775.2 kJ /
185.3 kcal
Vetten
5.1 g
Vezels
4.4 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
31.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3u. 5min
Groentensaus voor pasta
40min
Koffiedessert
15min
Gestoomde spiegeleieren
15min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1u. 5min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1u. 10min
Romige Aardappelsalade
Geen beoordelingen
Kip met warme aardappelsalade
55min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Pikante Kip met Kokosrijst
Geen beoordelingen
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min