
Apparaten en accessoires
Warme aardappelen salade met de Peeler
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
-
water1200 g
-
extra vergine olijfolie (optioneel) (zie tip)2 tl
-
bloemige aardappelen in stukken (5 cm)900 g
-
runderbouillon285 g
-
eieren (optioneel) op hun geheel, gespoeld4
-
honing1 tl
-
graanmosterd4 el
-
extra vergine olijfolie2 el
-
selder gebeiteld2 stengels
-
gepekelde augurk in kleine blokjes1
-
verse bieslook gehakt, en iets meer als afwerking10 - 15 takjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
paprikapoeder om te garneren, naar eigen smaak
Voeding per 1 portie
Calorieën
185.3 kcal /
775.2 kJ
Eiwitten
4.7 g
Vetten
5.1 g
Koolhydraten
31.7 g
Vezels
4.4 g
Verzadigd vet
0.7 g
Natrium
387.8 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Kruiden- en citroenzout
1u.
Paddenstoelentaart
1u. 30min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1u. 15min
Gegrilde kaas met champignons
Geen beoordelingen
Indiase mosterd
Geen beoordelingen
Harde pistachekoekjes
45min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1u. 5min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2u.
Kwarktaart in potjes
4u.