Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g water
- 2 tl extra vergine olijfolie (zie tip) (optioneel)
- 900 g bloemige aardappelen, in stukken (5 cm)
- 285 g runderbouillon
- 4 eieren, op hun geheel, gespoeld (optioneel)
- 1 tl honing
- 4 el graanmosterd
- 2 el extra vergine olijfolie
- 2 stengels selder, gebeiteld
- 1 gepekelde augurk, in kleine blokjes
- 10 - 15 takjes verse bieslook, gehakt, en iets meer als afwerking
- ¼ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- paprikapoeder, om te garneren, naar eigen smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 775.2 kJ / 185.3 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 31.7 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 387.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Met honing geglazuurde wortelen
30 min
Preiquiche
1 Std. 45 Min
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Gestoomde spinaziecake
35 min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 godz. 5 min
Millefeuille met chocolade en karamel
Geen beoordelingen
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Geen beoordelingen
Gemarineerde paprika's
Geen beoordelingen
Fideuá van groenten
40 min.
Huzarensalade
25 min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3h 50min