Apparaten en accessoires
Warme aardappelen salade met de Peeler
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
-
water1200 g
-
extra vergine olijfolie (optioneel) (zie tip)2 tl
-
bloemige aardappelen in stukken (5 cm)900 g
-
runderbouillon285 g
-
eieren (optioneel) op hun geheel, gespoeld4
-
honing1 tl
-
graanmosterd4 el
-
extra vergine olijfolie2 el
-
selder gebeiteld2 stengels
-
gepekelde augurk in kleine blokjes1
-
verse bieslook gehakt, en iets meer als afwerking10 - 15 takjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
paprikapoeder om te garneren, naar eigen smaak
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
387.8 mg
Eiwitten
4.7 g
Calorieën
775.2 kJ /
185.3 kcal
Vetten
5.1 g
Vezels
4.4 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
31.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1u. 30min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1u. 15min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13u. 30min
Gestoomde rijst
25min
Koken van bulgur
35min
Salade met kip en spelt
1u. 15min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Muntthee
25min
Koninginnenhapje
55min