Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g water
- 2 tl extra vergine olijfolie (zie tip) (optioneel)
- 900 g bloemige aardappelen, in stukken (5 cm)
- 285 g runderbouillon
- 4 eieren, op hun geheel, gespoeld (optioneel)
- 1 tl honing
- 4 el graanmosterd
- 2 el extra vergine olijfolie
- 2 stengels selder, gebeiteld
- 1 gepekelde augurk, in kleine blokjes
- 10 - 15 takjes verse bieslook, gehakt, en iets meer als afwerking
- ¼ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- paprikapoeder, om te garneren, naar eigen smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 775.2 kJ / 185.3 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 31.7 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 387.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
200 g prei fruiten
20 min
Pruimenjam
Geen beoordelingen
Druiven en cava trifle
Geen beoordelingen
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Geen beoordelingen
Gehaktbrood
1 Std. 20 Min
Ratatouille
40 min
Gehakte uien
5 min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Geen beoordelingen
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen
Rogge flatbreads
Geen beoordelingen
Met honing geglazuurde wortelen
30 min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min