
Apparaten en accessoires
Warme aardappelen salade met de Peeler
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
-
water1200 g
-
extra vergine olijfolie (optioneel) (zie tip)2 tl
-
bloemige aardappelen in stukken (5 cm)900 g
-
runderbouillon285 g
-
eieren (optioneel) op hun geheel, gespoeld4
-
honing1 tl
-
graanmosterd4 el
-
extra vergine olijfolie2 el
-
selder gebeiteld2 stengels
-
gepekelde augurk in kleine blokjes1
-
verse bieslook gehakt, en iets meer als afwerking10 - 15 takjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
paprikapoeder om te garneren, naar eigen smaak
Voeding per 1 portie
Calorieën
185.3 kcal /
775.2 kJ
Eiwitten
4.7 g
Vetten
5.1 g
Koolhydraten
31.7 g
Vezels
4.4 g
Verzadigd vet
0.7 g
Natrium
387.8 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux