Apparaten en accessoires
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 45min
6 portie
Ingrediënten
-
olijfolie plus extra om in te vetten en te besprenkelen30 gram
-
zout2 tl
-
Provençaalse kruiden, gedroogd3 el
-
citroensap20 g
-
kip schoongemaakt (ongeveer 1500-2000 g)1
-
water400 g
-
cider100 g
-
wortelen schuin gesneden200 g
-
zoete aardappelen in plakjes gesneden (2 cm)350 g
-
aardappelen met schil, schoongemaakt, in plakjes gesneden (1 cm)600 g
-
pompoen vlees in stukken gesneden200 g
-
courgettes met schil, in plakjes gesneden (2 cm)300 g
-
rode uien gesneden300 g
-
rode paprika's in reepjes van 1 cm gesneden300 g
-
zwarte peper, gemalen1 - 2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1202.2 mg
Eiwitten
47.4 g
Calorieën
3192 kJ /
762.9 kcal
Vetten
42.7 g
Vezels
8 g
Verzadigd vet
10.9 g
Koolhydraten
46.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Geen beoordelingen
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Geen beoordelingen
Temaki Sushi
Geen beoordelingen
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Geen beoordelingen
Harira
7u.
Pizza lahmacun a la Turk
1u.
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1u. 10min
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25u.
Sushi tacos
1u.
Dadel- en Haverdrank
20min
Muntthee
25min