
Apparaten en accessoires
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Marokkaanse Chermoula marinade en saus
-
verse koriander in stukken20 g
-
olijfolie en iets meer om in te vetten20 g
-
citroensap2 el
-
teentjes knoflook2
-
zoete paprikapoeder2 el
-
gemalen komijn1 el
-
zout1 tl
-
gemalen gember1 tl
-
gemalen cayennepeper (optioneel)1 tl
-
water60 g
-
olijfolie20 g
Vis
-
goudbrasem hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 31 cm lang, ± 600 g in totaal1
-
wortelen in diagonale plakjes (± 3 mm)150 g
-
tomaten in plakjes (± 1 cm)300 g
-
groene en rode paprika's (mix) in plakjes (± 1 cm)150 - 200 g
-
verse chilipepers (optioneel) in plakjes (± 5 mm)2
-
aardappelen in plakjes (± 3 mm)100 g
-
citroen in plakjes (± 5 mm)1
-
ontpitte zwarte olijven50 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Couscous
-
couscous250 g
-
ontpitte dadels70 g
-
water250 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
verse korianderbladeren2 el
Voeding per 1 portie
Calorieën
695.4 kcal /
2909.4 kJ
Eiwitten
52.4 g
Vetten
18 g
Koolhydraten
82.8 g
Vezels
10.4 g
Verzadigd vet
3 g
Natrium
2030.9 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Vis
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zalm met rijst en champignons
Geen beoordelingen
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Geen beoordelingen
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30min
Harira
7u.
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Cholent
Geen beoordelingen
Vegan baklava
Geen beoordelingen
Arabische kip met couscous
45min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1u.
Muntthee
25min
Green Godess Salade
20min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1u. 10min