Apparaten en accessoires
Stoofpot van linzen
Voorbereiding. 5min
Totaal 2u. 35min
6 porties
Ingrediënten
-
linzen350 g
-
wortelen , in schijfjes (ong. 3 mm)200 g
-
groene paprika½
-
paprika poeder1 el
-
extra vergine olijfolie50 g
-
zout1 tl
-
bol knoflook , gewassen en ongepeld1
-
ui½
-
laurierblad, gedroogd1
-
chorizo , in schijfjes100 g
-
spek , in stukken gesneden100 g
-
water850 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
1865 kJ /
446 kcal
Eiwitten
20.19 g
Koolhydraten
32.88 g
Vetten
25.99 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Harira
7u.
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13u. 30min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1u.
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Kip met citroen
50min
Paella met kidneybonen
55min
Batbout met kaas
30min
Ezogelin Soep
1u. 5min
Vegan Bolognese
50min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min
Gestoomde marmercake
1u. 30min