
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 - 700 g kip in stukken (bouten, billen, borst versneden in stukken van 4-5 cm).
- 1 citroen, liefst biologisch
- 2 teentjes knoflook
- 200 g uien, in stukken (3-4 cm)
- 2 el olijfolie
- 4 takjes peterselie, de blaadjes gewassen en gedroogd, plus extra als garnituur
- 150 g water
- 1 tl gemalen komijn
- 4 saffraandraadjes
- ½ tl zoete paprikapoeder
- ½ tl gedroogd gemalen kurkuma
- ¼ tl kaneel
- 1 tl fijn zout
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- 100 g olijf, ontpit
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2376 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alles tonenChinees varkensvlees met groenten
1u. 20min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1u. 15min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Vitello tonnato
13u.
Gourmet-Burgers
3u. 30min
Gehaktbrood
1u. 20min
Choronsaus
20min
Thaise burgers
30min
Vleesgehaktbrood met champignons
1u. 5min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1u. 5min
Kalfsgebraad met chorizo en pastinaakpuree
1u. 15min