
Apparaten en accessoires
Kip met citroen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook2
-
uien in stukken (3-4 cm)200 g
-
kip in stukken (bouten, billen, borst versneden in stukken van 4-5 cm).600 - 700 g
-
citroen liefst biologisch1
-
olijfolie2 el
-
peterselie de blaadjes gewassen en gedroogd, plus extra als garnituur4 takjes
-
water150 g
-
gemalen komijn1 tl
-
saffraandraadjes4
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen½ tl
-
kaneel¼ tl
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
olijf, ontpit100 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
568 kcal /
2376 kJ
Eiwitten
52 g
Vetten
37 g
Koolhydraten
6 g
Vezels
1.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Focus op gevogelte
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Geen beoordelingen
Sushi tacos
1u.
Gehakte uien
5min
Rundvlees Stroganoff
1u.
Pêche Melba
Geen beoordelingen
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Slasapje
Geen beoordelingen
Baba met rum
Geen beoordelingen
Bulgur en rode linzensoep
50min
Geroerbakte groenten
10min
Kip tikka masala
1u. 10min