Apparaten en accessoires
Kip met citroen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook2
-
uien in stukken (3-4 cm)200 g
-
kip in stukken (bouten, billen, borst versneden in stukken van 4-5 cm).600 - 700 g
-
citroen liefst biologisch1
-
olijfolie2 el
-
peterselie de blaadjes gewassen en gedroogd, plus extra als garnituur4 takjes
-
water150 g
-
gemalen komijn1 tl
-
saffraandraadjes4
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen½ tl
-
kaneel¼ tl
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
olijf, ontpit100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
52 g
Calorieën
2376 kJ /
568 kcal
Vetten
37 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus op gevogelte
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bulgur en rode linzensoep
50min
Pizza lahmacun a la Turk
1u.
Vegan bananen-kokoscake
Geen beoordelingen
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1u.
Veggie regenboog pizza
Geen beoordelingen
Veen- en vlierbessen punch
Geen beoordelingen
Aardbeienijsjes
12u. 15min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1u. 40min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2u.
Citroencake
2u.
Kip met amandelen
25min