Apparaten en accessoires
Kip met citroen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook2
-
uien in stukken (3-4 cm)200 g
-
kip in stukken (bouten, billen, borst versneden in stukken van 4-5 cm).600 - 700 g
-
citroen liefst biologisch1
-
olijfolie2 el
-
peterselie de blaadjes gewassen en gedroogd, plus extra als garnituur4 takjes
-
water150 g
-
gemalen komijn1 tl
-
saffraandraadjes4
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen½ tl
-
kaneel¼ tl
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
olijf, ontpit100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
52 g
Calorieën
2376 kJ /
568 kcal
Vetten
37 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus op gevogelte
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2h 35min
Zoetzure vis met rijst
1h 5min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3h 50min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1h
Pastilla met kip
1h 10min
Stoofpot van linzen
2h 35min
Kipfricassee
Pas d’évaluation
Groenteflan
1h 35min
Soubisesaus
Pas d’évaluation
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40min
Volkoren hamburgerbroodjes
2h 50min