Apparaten en accessoires
Kip met citroen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook2
-
uien in stukken (3-4 cm)200 g
-
kip in stukken (bouten, billen, borst versneden in stukken van 4-5 cm).600 - 700 g
-
citroen liefst biologisch1
-
olijfolie2 el
-
peterselie de blaadjes gewassen en gedroogd, plus extra als garnituur4 takjes
-
water150 g
-
gemalen komijn1 tl
-
saffraandraadjes4
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen½ tl
-
kaneel¼ tl
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
olijf, ontpit100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
52 g
Calorieën
2376 kJ /
568 kcal
Vetten
37 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus op gevogelte
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Harira
7u.
Parelgerst- en champignonsoep
Geen beoordelingen
Flammekuchen
Geen beoordelingen
Hartenbroodjes
1u.
Pastilla met kip
1u. 10min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1u. 35min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Slasapje
Geen beoordelingen
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9u. 15min
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1u. 15min
Tajine van kip met honing en pruimen
40min