
Apparaten en accessoires
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie100 g
-
teentjes knoflook in schijfjes2
-
vastkokende aardappelen , in schijfjes van 3 à 4 mm gesneden600 g
-
water100 g
-
zout1 tl
-
verse peterselie (enkel de blaadjes), fijngehakt10 takjes
-
azijn1 tl
Voeding per 1 portie
Calorieën
961 kJ /
230 kcal
Eiwitten
2.52 g
Koolhydraten
16.99 g
Vetten
16.86 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 Std. 10 Min
Rode ogen gevulde eieren
Keine Bewertungen
Bloemkool met kaas
55 Min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 Min
350 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
Geroerbakte noedels met groenten
30 Min
Ovenschotel van aardappelen
1 Std. 30 Min
Champignons of zwammen met look
20 Min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 Std. 50 Min
Witte chocolade cheesecake
16 Std.
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.