Apparaten en accessoires
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie100 g
-
teentjes knoflook in schijfjes2
-
vastkokende aardappelen , in schijfjes van 3 à 4 mm gesneden600 g
-
water100 g
-
zout1 tl
-
verse peterselie (enkel de blaadjes), fijngehakt10 takjes
-
azijn1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
961 kJ /
230 kcal
Eiwitten
2.52 g
Koolhydraten
16.99 g
Vetten
16.86 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Chocoladetruffels
2u. 45min
Baklava kaastaart
Geen beoordelingen
Appel strudel
1u. 45min
Gestoomde rijst
25min
Gekookte pasta
20min
200-300 g ui glaceren
Geen beoordelingen
Varkenshaasje in papillot
1u.
Tomatenrijst
30min
Penne met mosselen
1u. 5min
Ovenschotel van aardappelen
1u. 30min
Champignons of zwammen met look
20min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1u. 10min