Apparaten en accessoires
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie100 g
-
teentjes knoflook in schijfjes2
-
vastkokende aardappelen , in schijfjes van 3 à 4 mm gesneden600 g
-
water100 g
-
zout1 tl
-
verse peterselie (enkel de blaadjes), fijngehakt10 takjes
-
azijn1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
961 kJ /
230 kcal
Eiwitten
2.52 g
Koolhydraten
16.99 g
Vetten
16.86 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gierst met kip en curry
35min
Gestoomde rijst
25min
Gekookte pasta
20min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Chili con carne
40min
200 g ui fruiten
20min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1u.
Frittata met gestoomde aardappelen
1u. 15min
Spaghetti met tonijn
40min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1u. 10min
Bloemkool met kaas
55min