Apparaten en accessoires
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie100 g
-
teentjes knoflook in schijfjes2
-
vastkokende aardappelen , in schijfjes van 3 à 4 mm gesneden600 g
-
water100 g
-
zout1 tl
-
verse peterselie (enkel de blaadjes), fijngehakt10 takjes
-
azijn1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
961 kJ /
230 kcal
Eiwitten
2.52 g
Koolhydraten
16.99 g
Vetten
16.86 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ovenschotel van aardappelen
1u. 30min
Erwten met ham
25min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1u. 15min
Halloween broodjes
Geen beoordelingen
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1u. 15min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1u. 15min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1u. 35min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min