Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g extra vergine olijfolie
- 2 teentjes knoflook in schijfjes
- 600 g vastkokende aardappelen, in schijfjes van 3 à 4 mm gesneden
- 100 g water
- 1 tl zout
- 10 takjes verse peterselie (enkel de blaadjes), fijngehakt
- 1 tl azijn
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 961 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 2.52 g
- Koolhydraten
- 16.99 g
- Vetten
- 16.86 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min
Gekookte pasta
20min
Spaghetti met tonijn
40 Min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 Std. 10 Min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 Min
Groenteflan
1 Std. 35 Min
Oranje gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Gemarineerde paprika's
Keine Bewertungen
Paprika's in zoetzure saus
30 Min
Ovenschotel van aardappelen
1小时 30 分钟
Sponge cake (luchtige cake)
1 Std. 50 Min
Kip met warme aardappelsalade
55 Min