Apparaten en accessoires
Pizza Polpette met pikante rode saus, scamorza en pepers
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 50min
8 stuks
Ingrediënten
Pizzadeeg
-
water240 g
-
verse gist10 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem400 g
-
zout1 tl
Mini gehaktballetjes in pikante saus
-
verse peterseliebladeren3 takjes
-
teentje knoflook2
-
rundergehakt125 g
-
varkensgehakt125 g
-
ei1
-
zout½ tl
-
geraspte Parmezaanse kaas30 g
-
licht oudbakken witbrood in stukken, geweekt in 40 g melk, uitgeknepen30 g
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
1 gerehydrateerde rode peperverse rode peper1
-
uien gehalveerd20 g
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
tomatenblokjes uit blik500 g
-
zout1 snuifje
Topping
-
gedroogde oregano1 snuifje
-
150 g mozzarella, in plakjes (7-8 mm)Scamorza in plakjes (7-8 mm)150 g
-
paprika's geroosterd, in stukken (2-3 cm)80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
533 mg
Eiwitten
20.1 g
Calorieën
1755.8 kJ /
419.6 kcal
Vetten
17.3 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
45.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza 2.0
7 recepten
Benelux
Benelux
Pizza Gourmet
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Naan (Hindoe brood)
2 godz.
Gele paprika shakshuka met avocado
25 min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 min
Coconut Dream
10 min
Basis brooddeeg
5 min
Knapperige chocolade stokjes
55 min
Beef laab
1 godz. 5 min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 godz. 40 min
Napolitaanse Pizza
Brak ocen
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 godz. 5 min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Brak ocen
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1 godz.