Apparaten en accessoires
Pizza Polpette met pikante rode saus, scamorza en pepers
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 50min
8 stuks
Ingrediënten
Pizzadeeg
-
water240 g
-
verse gist10 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem400 g
-
zout1 tl
Mini gehaktballetjes in pikante saus
-
verse peterseliebladeren3 takjes
-
teentje knoflook2
-
rundergehakt125 g
-
varkensgehakt125 g
-
ei1
-
zout½ tl
-
geraspte Parmezaanse kaas30 g
-
licht oudbakken witbrood in stukken, geweekt in 40 g melk, uitgeknepen30 g
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
1 gerehydrateerde rode peperverse rode peper1
-
uien gehalveerd20 g
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
tomatenblokjes uit blik500 g
-
zout1 snuifje
Topping
-
gedroogde oregano1 snuifje
-
150 g mozzarella, in plakjes (7-8 mm)Scamorza in plakjes (7-8 mm)150 g
-
paprika's geroosterd, in stukken (2-3 cm)80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
533 mg
Eiwitten
20.1 g
Calorieën
1755.8 kJ /
419.6 kcal
Vetten
17.3 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
45.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza 2.0
7 recepten
Benelux
Benelux
Pizza Gourmet
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Keftedes (gehaktballen)
2u. 30min
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45min
Spaanse brunch
1u. 15min
Kipnuggets
40min
Turkse gekruide lamshapjes
1u. 30min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Omelet van eiwit
35min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1u. 5min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1u. 35min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1u. 10min
Aardappelpuree met de Peeler
Geen beoordelingen
Koninginnenhapje
55min