Compatibele versies
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzadeeg
- 240 g water
- 5 g verse gist
- 1 tl suiker
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 400 g broodbloem
- 1 tl zout
Mini gehaktballetjes in pikante saus
- 3 takjes verse peterseliebladeren
- 2 teentje knoflook
- 125 g rundergehakt
- 125 g varkensgehakt
- 30 g geraspte Parmezaanse kaas
- 30 g licht oudbakken witbrood, in stukken, geweekt in 40 g melk, uitgeknepen
- 1 ei
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
-
1
verse rode peper
of 1 gerehydrateerde rode peper - 20 g uien, gehalveerd
- 25 g extra vergine olijfolie, en iets meer om in te vetten
- 500 g tomatenblokjes uit blik
- 1 snuifje zout
- 1 tl zoete paprikapoeder
Topping
- 1 snuifje gedroogde oregano
-
150
g Scamorza, in plakjes (7-8 mm)
of 150 g mozzarella, in plakjes (7-8 mm) - 80 g paprika's, geroosterd, in stukken (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1755.8 kJ / 419.6 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 533 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min
Gestoomde marmercake
1h 30 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Kreplach
55 min
Spaghetti carbonara
30 min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Geen beoordelingen
Caipirinha van mango
5 Min
Kalkoenburgers
Geen beoordelingen
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Geen beoordelingen
Champignons of zwammen met look
20 min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2 Std.