Apparaten en accessoires
Mexicaanse rozemarijnpunch
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
2 porties
Ingrediënten
-
water40 g
-
bruine suiker50 g
-
verse gember in stukken10 g
-
verse rozemarijn waarvan 2 toppen zijn geplukt en opzij gezet3 takjes
-
pompelmoes enkel het uitgeperste sap1
-
ijsblokjes100 g
-
Tequila gold50 g
-
sinaasappellikeur (bv. Cointreau)20 g
-
citroensap1 - 2 scheutjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
1 g
Calorieën
899 kJ /
215 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Valentijn
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Zalm mozaïek
Geen beoordelingen
Beef Wellington
10u. 10min
Gougère-soezen met zalmmousse
25u. 35min
Worstmummies
Geen beoordelingen
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Geen beoordelingen
Rudolphs Mocktail
30min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1u. 5min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Vitello tonnato
13u.