Apparaten en accessoires
Mexicaanse rozemarijnpunch
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
2 porties
Ingrediënten
-
water40 g
-
bruine suiker50 g
-
verse gember in stukken10 g
-
verse rozemarijn waarvan 2 toppen zijn geplukt en opzij gezet3 takjes
-
pompelmoes enkel het uitgeperste sap1
-
ijsblokjes100 g
-
Tequila gold50 g
-
sinaasappellikeur (bv. Cointreau)20 g
-
citroensap1 - 2 scheutjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
1 g
Calorieën
899 kJ /
215 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Valentijn
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Geen beoordelingen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3u.
Guacamole
5min
Ratatouille
40min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Koffielikeur
40min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Rudolphs Mocktail
30min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Mediterraans Rozemarijnbrood
1u. 55min