
Apparaten en accessoires
Mexicaanse rozemarijnpunch
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
2 porties
Ingrediënten
-
water40 g
-
bruine suiker50 g
-
verse gember in stukken10 g
-
verse rozemarijn waarvan 2 toppen zijn geplukt en opzij gezet3 takjes
-
pompelmoes enkel het uitgeperste sap1
-
ijsblokjes100 g
-
Tequila gold50 g
-
sinaasappellikeur (bv. Cointreau)20 g
-
citroensap1 - 2 scheutjes
Voeding per 1 portie
Calorieën
215 kcal /
899 kJ
Eiwitten
1 g
Vetten
0 g
Koolhydraten
34 g
Vezels
0.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Valentijn
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aardbeien mille-feuille
5u.
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2u. 50min
Kip-miso stoofpot
1u. 45min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1u. 30min
Margarita
10min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1u. 15min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Geen beoordelingen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Dim sum 'Sieuw mai'
Geen beoordelingen
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
Geen beoordelingen
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min