Apparaten en accessoires
Mexicaanse rozemarijnpunch
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
2 porties
Ingrediënten
-
water40 g
-
bruine suiker50 g
-
verse gember in stukken10 g
-
verse rozemarijn waarvan 2 toppen zijn geplukt en opzij gezet3 takjes
-
pompelmoes enkel het uitgeperste sap1
-
ijsblokjes100 g
-
Tequila gold50 g
-
sinaasappellikeur (bv. Cointreau)20 g
-
citroensap1 - 2 scheutjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
1 g
Calorieën
899 kJ /
215 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Valentijn
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Peren in rode wijn
3 godz. 20 min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9 godz. 20 min
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 min
Stoofpotje van Aubrac
17 godz. 30 min
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45 min
Halloween pompoentaart
4 godz.
Beef laab
1 godz. 5 min
Tomaat basilicum spread
5 min
Chocolade Moelleux
15 min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 min
Bieslook en gerookte ham muffins
45 min
Slowcooken kalfsstoofpot
2 godz. 10 min