Mexicaanse rozemarijnpunch

Mexicaanse rozemarijnpunch

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
2 porties

Ingrediënten

  • water
    40 g
  • bruine suiker
    50 g
  • verse gember in stukken
    10 g
  • verse rozemarijn waarvan 2 toppen zijn geplukt en opzij gezet
    3 takjes
  • pompelmoes enkel het uitgeperste sap
    1
  • ijsblokjes
    100 g
  • Tequila gold
    50 g
  • sinaasappellikeur (bv. Cointreau)
    20 g
  • citroensap
    1 - 2 scheutjes

Voeding per 1 portie

Calorieën 215 kcal / 899 kJ
Eiwitten 1 g
Vetten 0 g
Koolhydraten 34 g
Vezels 0.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...