Apparaten en accessoires
Mexicaanse rozemarijnpunch
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
2 porties
Ingrediënten
-
water40 g
-
bruine suiker50 g
-
verse gember in stukken10 g
-
verse rozemarijn waarvan 2 toppen zijn geplukt en opzij gezet3 takjes
-
pompelmoes enkel het uitgeperste sap1
-
ijsblokjes100 g
-
Tequila gold50 g
-
sinaasappellikeur (bv. Cointreau)20 g
-
citroensap1 - 2 scheutjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
1 g
Calorieën
899 kJ /
215 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Valentijn
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Virgin appel cider old fashioned
Geen beoordelingen
Vichyssoise met pasta
35min
Kimchi risotto
25min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1u. 5min
Chili con carne
40min
Nougat-koekjes
Geen beoordelingen
350 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2u. 35min
Eendenlever
33u.
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1u. 20min
Mangochutney
1u. 20min