Apparaten en accessoires
Mexicaanse rozemarijnpunch
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
2 porties
Ingrediënten
-
water40 g
-
bruine suiker50 g
-
verse gember in stukken10 g
-
verse rozemarijn waarvan 2 toppen zijn geplukt en opzij gezet3 takjes
-
pompelmoes enkel het uitgeperste sap1
-
ijsblokjes100 g
-
Tequila gold50 g
-
sinaasappellikeur (bv. Cointreau)20 g
-
citroensap1 - 2 scheutjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
1 g
Calorieën
899 kJ /
215 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Valentijn
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Geen beoordelingen
Vegan feta in olie met kruiden
Geen beoordelingen
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Geen beoordelingen
Sabayon (Zabaglione)
15min
Papaya'péro
30min
Beef laab
1u. 5min
Margarita
10min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
BBQ-saus
20min
Béarnaisesaus
Geen beoordelingen
Bearnaisesaus
20min