Mexicaanse rozemarijnpunch
TM6 TM5

Mexicaanse rozemarijnpunch

5.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 40 g water
  • 50 g bruine suiker
  • 10 g verse gember, in stukken
  • 3 takjes verse rozemarijn, waarvan 2 toppen zijn geplukt en opzij gezet
  • 1 pompelmoes, enkel het uitgeperste sap
  • 100 g ijsblokjes
  • 50 g Tequila gold
  • 20 g sinaasappellikeur (bv. Cointreau)
  • 1 - 2 scheutjes citroensap

Voeding
per 1 portie
Calorieën
899 kJ / 215 kcal
Eiwitten
1 g
Koolhydraten
34 g
Vetten
0 g
Vezels
0.1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten