Apparaten en accessoires
Noedelsoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
-
uien in helften gesneden40 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie40 g
-
vermicelli (dunne korte pasta voor soepen)100 g
-
250 g tomatenblokjes uit blik, in stukken gesnedentomaten in stukken gesneden250 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)50 g
-
2 bouillonblokjes (voor 0,5 l)huisgemaakte bouillonpasta2 el
-
gemalen komijn (optioneel) naar smaak½ - 1 tl
-
water800 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
3 g
Calorieën
568 kJ /
136 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1.8 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Penne met mosselen
1u. 5min
Zoete Aardappel Bloemtaart
Geen beoordelingen
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30min
Gestoomde pesto broodjes
Geen beoordelingen
Cholent
Geen beoordelingen
Citroenslush
10min
Minestrone
45min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Geen beoordelingen
Hazelnootbavarois
6u. 40min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Geen beoordelingen
Uiensoep
1u.