Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g uien, in helften gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 40 g olijfolie
- 100 g dunne gedroogde pasta voor in de soep (bijv. fedelini)
- 250 g tomaten, in stukken gesneden
- 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 2 opgehoopte tl zelfgemaakte bouillonpasta
- ½ - 1 tl gemalen komijn, naar smaak (optioneel)
- 800 g water
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 568 kJ / 136 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aardappel-preisoep
40min
Romige champignonsoep
20 min.
Groentensoep
35 min.
Gestoomde spinaziecake
35 min.
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1h
Citrus lekkernij
Geen beoordelingen
Aardappelgoulash
1h
Kwarktaart in potjes
4h
Hongaarse champignonsoep
30min
Spaghetti muffins
55 Min
Antioxidantenboost
10 min.
Chocoladereep likeur
15 min.