
Apparaten en accessoires
Noedelsoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
-
uien in helften gesneden40 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie40 g
-
vermicelli (dunne korte pasta voor soepen)100 g
-
tomaten in stukken gesneden250 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)50 g
-
huisgemaakte bouillonpasta2 el
-
gemalen komijn (optioneel) naar smaak½ - 1 tl
-
water800 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
136 kcal /
568 kJ
Eiwitten
3 g
Vetten
7 g
Koolhydraten
14 g
Vezels
1.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux