Apparaten en accessoires
Noedelsoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
-
uien in helften gesneden40 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie40 g
-
vermicelli (dunne korte pasta voor soepen)100 g
-
250 g tomatenblokjes uit blik, in stukken gesnedentomaten in stukken gesneden250 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)50 g
-
2 bouillonblokjes (voor 0,5 l)huisgemaakte bouillonpasta2 el
-
gemalen komijn (optioneel) naar smaak½ - 1 tl
-
water800 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
3 g
Calorieën
568 kJ /
136 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1.8 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tonijnkroketten
1u. 30min
Sushi donuts
50min
Citroen en yoghurt dessert
3u. 15min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1u.
Taart met karamel en vanille
4u. 30min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1u.
Pastilla met kip
1u. 10min
Sojabolognese
40min
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Spaghetti met tonijn
40min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50min
Mediterrane visschotel
1u. 30min