Apparaten en accessoires
Noedelsoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
-
uien in helften gesneden40 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie40 g
-
vermicelli (dunne korte pasta voor soepen)100 g
-
250 g tomatenblokjes uit blik, in stukken gesnedentomaten in stukken gesneden250 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)50 g
-
2 bouillonblokjes (voor 0,5 l)huisgemaakte bouillonpasta2 el
-
gemalen komijn (optioneel) naar smaak½ - 1 tl
-
water800 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
3 g
Calorieën
568 kJ /
136 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1.8 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Geen beoordelingen
Aardbeienmilkshake
5min
Japanse kip curry
55min
Loempia’s
55min
Penne met tonijn
35min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1u. 35min
Granité van koffie
8u. 10min
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5u. 15min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1u. 5min
Bulgur en rode linzensoep
50min