Noedelsoep

4.3 7 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 porties

Ingrediënten

  • uien in helften gesneden
    40 g
  • teentjes knoflook
    2
  • olijfolie
    40 g
  • vermicelli (dunne korte pasta voor soepen)
    100 g
  • tomaten in stukken gesneden
    250 g
    250 g tomatenblokjes uit blik, in stukken gesneden
  • tomatenpuree (geconcentreerd)
    50 g
  • huisgemaakte bouillonpasta
    2 el
    2 bouillonblokjes (voor 0,5 l)
  • gemalen komijn (optioneel) naar smaak
    ½ - 1 tl
  • water
    800 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portie

Eiwitten 3 g
Calorieën 568 kJ / 136 kcal
Vetten 7 g
Vezels 1.8 g
Koolhydraten 14 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...