Apparaten en accessoires
Spaghetti met tomatensaus en champignons
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 portie
Ingrediënten
-
olijfolie25 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
oregano, gedroogd1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd (optioneel) (naar smaak aanpassen)1 snuifje
-
spekblokjes (optioneel)100 g
-
champignons uit blik uitgelekt, in plakjes gesneden80 g
-
tomatensaus350 g
-
water450 g
-
spaghettini300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
803.2 mg
Eiwitten
11.3 g
Calorieën
1492 kJ /
356 kcal
Vetten
7.6 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
60.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Geen beoordelingen
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Geen beoordelingen
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Geen beoordelingen
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Spaghetti Bolognese
40min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Pittige Goulash met Donker Bier
Geen beoordelingen
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
35min