Apparaten en accessoires
Spaghetti met tomatensaus en champignons
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 portie
Ingrediënten
-
olijfolie25 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
oregano, gedroogd1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd (optioneel) (naar smaak aanpassen)1 snuifje
-
spekblokjes (optioneel)100 g
-
champignons uit blik uitgelekt, in plakjes gesneden80 g
-
tomatensaus350 g
-
water450 g
-
spaghettini300 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
356 kcal /
1492 kJ
Eiwitten
11.3 g
Vetten
7.6 g
Koolhydraten
60.9 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
1.1 g
Natrium
803.2 mg