Apparaten en accessoires
Spaghetti met tomatensaus en champignons
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 portie
Ingrediënten
-
olijfolie25 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
oregano, gedroogd1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd (optioneel) (naar smaak aanpassen)1 snuifje
-
spekblokjes (optioneel)100 g
-
champignons uit blik uitgelekt, in plakjes gesneden80 g
-
tomatensaus350 g
-
water450 g
-
spaghettini300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
803.2 mg
Eiwitten
11.3 g
Calorieën
1492 kJ /
356 kcal
Vetten
7.6 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
60.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1u.
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2u.
Spaghetti Bolognese
40min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Kip tikka masala
1u. 10min
Peren op Sinaasappelsiroop
Geen beoordelingen
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Geen beoordelingen
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Stoofvlees
3u. 10min