Apparaten en accessoires
Speltbrood
Voorbereiding. 20min
Totaal 12u.
16 sneetjes
Ingrediënten
-
bloem450 g
-
speltbloem300 g
-
verse gist (40 g)1 blokje
-
karnemelk500 g
-
water en een beetje extra water om over het deeg te strijken30 g
-
zout naar smaak1 ½ - 2 tl
-
bloem om te bestuiven
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
7 g
Calorieën
793 kJ /
189 kcal
Vetten
1 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
37 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De smaak van ambachtelijk brood
6 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Lasagne met Linzen
Geen beoordelingen
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Geen beoordelingen
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Geen beoordelingen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Geen beoordelingen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1u. 50min
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Geen beoordelingen
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Geen beoordelingen
Mochi's met sesamvulling
50min
Flammekuchen
Geen beoordelingen
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Geen beoordelingen
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Geen beoordelingen
Tiramisu Smoothie
5min