Apparaten en accessoires
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
8 stuks
Ingrediënten
Express bladerdeeg
-
boter eerder in stukken bevroren150 g
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
koud water75 g
Vulling
-
rozijnen150 g
-
rum100 g
-
appels Golden, geschild, ontpit, in stukken5
-
kaneelpoeder en iets meer als afwerking1 tl
-
halfgezouten boter in kleine stukken50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
3 g
Calorieën
1614 kJ /
385 kcal
Vetten
21.5 g
Vezels
5.3 g
Koolhydraten
43.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Desserts
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Preiquiche
1 Std. 45 Min
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40 Min
Appeltaart
Keine Bewertungen
Gekruide lamstaart
40 Min
Franse brunch
Keine Bewertungen
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Keine Bewertungen
Horror punch
20 Min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 Std. 40 Min
Kwarktaart in potjes
4 Std.
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Zachte bloemkoolsoep
50 Min