Apparaten en accessoires
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
6 portie
Ingrediënten
-
verse peterseliebladeren60 g
-
olijfolie70 g
-
zout20 g
-
teentjes knoflook3
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
mosselen, schoongemaakt ontdooid400 g
-
pasta, droog type penne rigate400 g
-
water700 g
-
zwarte peper, gemalen2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1500.9 mg
Eiwitten
17.7 g
Calorieën
1791 kJ /
428.1 kcal
Vetten
14.3 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
2.1 g
Koolhydraten
56.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Groente-Omeletten
30 min
Zalm met rijst en champignons
30 min
Spaghetti Bolognese
40 min
Zeevruchtenrijst
Brak ocen
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 godz.
De eerste hap: Zalm met Groenten
Brak ocen
Mango Dessert met Passie Fruit
10 min
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Brak ocen
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Brak ocen
Sangria met Frambozen en Basilicum
40 min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Brak ocen
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 min