Apparaten en accessoires
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
6 portie
Ingrediënten
-
verse peterseliebladeren60 g
-
olijfolie70 g
-
zout20 g
-
teentjes knoflook3
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
mosselen, schoongemaakt ontdooid400 g
-
pasta, droog type penne rigate400 g
-
water700 g
-
zwarte peper, gemalen2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1500.9 mg
Eiwitten
17.7 g
Calorieën
1791 kJ /
428.1 kcal
Vetten
14.3 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
2.1 g
Koolhydraten
56.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Zalm met rijst en champignons
30min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Nasi Goreng
40min
Pad Thai
45min
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Geen beoordelingen
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Geen beoordelingen
Risottata met kip en champignons
40min
Groentepannenkoekjes
20min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Geen beoordelingen
Rijst met kip en champignons
30min