
Apparaten en accessoires
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
6 stuks
Ingrediënten
-
verse zalmfilet, ontveld extra verse kwaliteit150 g
-
rijstazijn30 g
-
suiker10 g
-
zout3 snuifjes
-
sushirijst200 g
-
water400 g
-
verse gember of ingelegde gember, in reepjes50 g
-
olie met neutrale smaak2 afgestreken el
-
rijpe mango1
-
avocado1
-
nori vellen1 - 2
-
sesamzaad1 el
-
maanzaad1 el
-
zalmeieren50 g
-
eetbare bloemen
-
sojasaus6 el
-
wasabipasta, kant en klaar1 el
Voeding per 1 stuk
Calorieën
333 kcal /
1396.7 kJ
Eiwitten
12.5 g
Vetten
12.7 g
Koolhydraten
39.8 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
2.2 g
Natrium
1499.5 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Ouders verwennen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
Geen beoordelingen
Zalm en koolsla broodbeleg
Geen beoordelingen
Vegetarische chili
35min
Pulled barbecue jackfruit
25min
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Geen beoordelingen
Vers pastadeeg
1u.
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1u. 15min
Bulgur en rode linzensoep
50min
Paëlla
50min
Sushi donuts
50min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Noten bolognese
35min