![Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7d0097dc-4b42-4d6c-9cd6-3b4f317f6800/Derivates/aaf968cf-ad76-4c5c-a291-3ee427f8a515.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g verse zalmfilet, ontveld, extra verse kwaliteit
- 30 g rijstazijn
- 10 g suiker
- 3 snuifjes zout
- 200 g sushirijst
- 400 g water
- 50 g verse gember of ingelegde gember, in reepjes
- 2 afgestreken el olie met neutrale smaak
- 1 rijpe mango
- 1 avocado
- 1 - 2 nori vellen
- 1 el sesamzaad
- 1 el maanzaad
- 50 g zalmeieren
- eetbare bloemen
- 6 el sojasaus
- 1 el wasabipasta, kant en klaar
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1396.7 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 39.8 g
- Vetten
- 12.7 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1499.5 mg