Apparaten en accessoires
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
6 stuks
Ingrediënten
-
verse zalmfilet, ontveld extra verse kwaliteit150 g
-
rijstazijn30 g
-
suiker10 g
-
zout3 snuifjes
-
sushirijst200 g
-
water400 g
-
verse gember of ingelegde gember, in reepjes50 g
-
olie met neutrale smaak2 afgestreken el
-
rijpe mango1
-
avocado1
-
nori vellen1 - 2
-
sesamzaad1 el
-
maanzaad1 el
-
zalmeieren50 g
-
eetbare bloemen
-
sojasaus6 el
-
wasabipasta, kant en klaar1 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
1499.5 mg
Eiwitten
12.5 g
Calorieën
1396.7 kJ /
333 kcal
Vetten
12.7 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
2.2 g
Koolhydraten
39.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ouders verwennen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
De eerste hap: Kip en Groenten
Geen beoordelingen
Tiramisu met chocolade en chili
Geen beoordelingen
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1u. 30min
Sushi donuts
50min
Ingemaakte citroenen
Geen beoordelingen
Halloweensalade met bloederige hummus
1u.
Virgin passievrucht mojito
10min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2u. 40min
Volkoren hamburgerbroodjes
2u. 50min
Pitabrood
2u.
Cheesecake (ongebakken)
5u. 30min