Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips

Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
6 stuks

Ingrediënten

  • verse zalmfilet, ontveld extra verse kwaliteit
    150 g
  • rijstazijn
    30 g
  • suiker
    10 g
  • zout
    3 snuifjes
  • sushirijst
    200 g
  • water
    400 g
  • verse gember of ingelegde gember, in reepjes
    50 g
  • olie met neutrale smaak
    2 afgestreken el
  • rijpe mango
    1
  • avocado
    1
  • nori vellen
    1 - 2
  • sesamzaad
    1 el
  • maanzaad
    1 el
  • zalmeieren
    50 g
  • eetbare bloemen
  • sojasaus
    6 el
  • wasabipasta, kant en klaar
    1 el

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 stuk

Natrium 1499.5 mg
Eiwitten 12.5 g
Calorieën 1396.7 kJ / 333 kcal
Vetten 12.7 g
Vezels 3.8 g
Verzadigd vet 2.2 g
Koolhydraten 39.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...