
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 125 g water, bij kamertemperatuur
- 80 g lichte room (ong. 18% vet), halve room, bij kamertemperatuur
- 50 g suiker
- 30 g boter, bij kamertemperatuur
- 1 ½ el gedroogde gist
- ½ tl zout
- 1 eierdooier
- 415 g bloem
Vulling
- 25 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) bij kamertemperatuur
- 75 g bruine suiker
- 75 g kristalsuiker
- 1 ½ el kaneel, gemalen
Glazuur
- 30 g boter, bij kamertemperatuur
- 140 g poedersuiker
- 60 g roomkaas, bij kamertemperatuur
- ½ tl vanille-extract, natuurlijk
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1323 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 55 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1u. 10min
Avocadosap met dadels
5min
Batbout met kaas
30min
Scones met frambozenboter
25min
Harira
7u.
Pizza lahmacun a la Turk
1u.
Simit - Turkse sesam bagel
2u. 10min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1u. 30min
Vegan cheeseburgers
10u.
Paneer tikka pizza
Geen beoordelingen
2u.
Lactosevrije tiramisu
Geen beoordelingen
12u. 30min
Paastuin
Geen beoordelingen
2u. 25min