Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 125 g water, bij kamertemperatuur
- 80 g lichte room (ong. 18% vet), halve room, bij kamertemperatuur
- 50 g suiker
- 30 g boter, bij kamertemperatuur
- 1 ½ el gedroogde gist
- ½ tl zout
- 1 eierdooier
- 415 g bloem
Vulling
- 25 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) bij kamertemperatuur
- 75 g bruine suiker
- 75 g kristalsuiker
- 1 ½ el kaneel, gemalen
Glazuur
- 30 g boter, bij kamertemperatuur
- 140 g poedersuiker
- 60 g roomkaas, bij kamertemperatuur
- ½ tl vanille-extract, natuurlijk
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1323 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 55 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Basis kippenbouillon
35 min
Aardappel-wortel hapjes
Geen beoordelingen
Batbout met kaas
30 min
Muntthee
25min
Harira
7 godz.
Gozleme
1 godz. 40 min
Drie kaas pides
1 godz. 40 min
Buikmannetjes
1h 30min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Geen beoordelingen
Soefganiots
2h
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min
Pastilla met kip
1h 10min