Apparaten en accessoires
Karameltaart
Voorbereiding. 35min
Totaal 3u. 50min
12 stuks
Ingrediënten
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room, 35% vet200 - 250 g
-
water1030 g
-
citroensap1 tl
-
boter (indien mogelijk in één stuk)30 g
-
azijn1 el
Karameltaart
-
boter op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten120 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven200 g
-
eieren3
-
suiker80 g
-
melk120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
bakpoeder (1 zakje)11 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
174.3 mg
Eiwitten
4.4 g
Calorieën
1485.1 kJ /
358.7 kcal
Vetten
19.4 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
11.7 g
Koolhydraten
40.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Baklava kaastaart
Geen beoordelingen
Citroen en yoghurt dessert
3u. 15min
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Geen beoordelingen
Millefeuille met chocolade en karamel
Geen beoordelingen
Half bolletje vanille en karamel
Geen beoordelingen
Napoleon hoedjes
Geen beoordelingen
Chocoladetaart met sinaasappel
2u. 40min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Soefganiots
2u.
Zwarte woud kerstbuche
1u. 30min