Karameltaart
TM6

Karameltaart

5.0 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

Karamelsaus

  • 250 g witte suiker
  • 200 - 250 g room, 35% vet
  • 1030 g water
  • 1 tl citroensap
  • 30 g boter (indien mogelijk in één stuk)
  • 1 el azijn

Karameltaart

  • 120 g boter, op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten
  • 200 g bloem, en iets meer om te bestuiven
  • 3 eieren
  • 80 g suiker
  • 120 g melk
  • 1 tl natuurlijk vanille-extract
  • 11 g bakpoeder (1 zakje)

Voeding
per 1 stuk
Calorieën
1485.1 kJ / 358.7 kcal
Eiwitten
4.4 g
Koolhydraten
40.8 g
Vetten
19.4 g
Verzadigd vet
11.7 g
Vezels
0.6 g
Natrium
174.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten