
Apparaten en accessoires
Karameltaart
Voorbereiding. 35min
Totaal 3u. 50min
12 stuks
Ingrediënten
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room, 35% vet200 - 250 g
-
water1030 g
-
citroensap1 tl
-
boter (indien mogelijk in één stuk)30 g
-
azijn1 el
Karameltaart
-
boter op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten120 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven200 g
-
eieren3
-
suiker80 g
-
melk120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
bakpoeder (1 zakje)11 g
Voeding per 1 stuk
Calorieën
358.7 kcal /
1485.1 kJ
Eiwitten
4.4 g
Vetten
19.4 g
Koolhydraten
40.8 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
11.7 g
Natrium
174.3 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Appelcake
1u.
Taco's met Groenten en Kidneybonen
Geen beoordelingen
Soefganiots
2u.
Zwarte woud taart met amarena kersen
5u.
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2u. 30min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1u. 50min
Zwarte woud kerstbuche
1u. 30min
Chocolade toffee cake
2u.
Chocoladetaart en gezouten karamel
3u. 15min
Witte chocolade cheesecake
16u.
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1u. 10min