Apparaten en accessoires
Karameltaart
Voorbereiding. 35min
Totaal 3u. 50min
12 stuks
Ingrediënten
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room, 35% vet200 - 250 g
-
water1030 g
-
citroensap1 tl
-
boter (indien mogelijk in één stuk)30 g
-
azijn1 el
Karameltaart
-
boter op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten120 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven200 g
-
eieren3
-
suiker80 g
-
melk120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
bakpoeder (1 zakje)11 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
174.3 mg
Eiwitten
4.4 g
Calorieën
1485.1 kJ /
358.7 kcal
Vetten
19.4 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
11.7 g
Koolhydraten
40.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Soefganiots
2u.
Sinaasappelcake en chocolade topping
1u. 15min
Profiteroles
2u.
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Sponge cake (luchtige cake)
1u. 50min
Worteltaart
2u.
Aardbeienpudding
2u. 10min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2u. 35min
Rundergoulash met deegballetjes
1u. 30min
Peperkoek met Honing
Geen beoordelingen
Dim sum 'Sieuw mai'
Geen beoordelingen
Citroencake
2u.