
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Karamelsaus
- 250 g witte suiker
- 200 - 250 g room, 35% vet
- 1030 g water
- 1 tl citroensap
- 30 g boter (indien mogelijk in één stuk)
- 1 el azijn
Karameltaart
- 120 g boter, op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten
- 200 g bloem, en iets meer om te bestuiven
- 3 eieren
- 80 g suiker
- 120 g melk
- 1 tl natuurlijk vanille-extract
- 11 g bakpoeder (1 zakje)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1485.1 kJ / 358.7 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 40.8 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 174.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Snelle brownie
25min
Hersenen cupcakes
1u. 40min
Cookies met maanzaad en rozenbottel
1u. 30min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Sponge cake (luchtige cake)
1u. 50min
Aardbeien- en chocoladetaart
3u.
Banketbakkersroom
15min
Chocoladetruffels
2u. 45min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Basis karamel
25min
Mango-kokos lekkernij
Geen beoordelingen
1u. 40min
Citroenkoekjes
Geen beoordelingen
1u. 45min