Karameltaart

Karameltaart

5.0 6 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 3u. 50min
12 stuks

Ingrediënten

Karamelsaus
  • witte suiker
    250 g
  • room, 35% vet
    200 - 250 g
  • water
    1030 g
  • citroensap
    1 tl
  • boter (indien mogelijk in één stuk)
    30 g
  • azijn
    1 el
Karameltaart
  • boter op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten
    120 g
  • bloem en iets meer om te bestuiven
    200 g
  • eieren
    3
  • suiker
    80 g
  • melk
    120 g
  • natuurlijk vanille-extract
    1 tl
  • bakpoeder (1 zakje)
    11 g

Voeding per 1 stuk

Calorieën 358.7 kcal / 1485.1 kJ
Eiwitten 4.4 g
Vetten 19.4 g
Koolhydraten 40.8 g
Vezels 0.6 g
Verzadigd vet 11.7 g
Natrium 174.3 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...