Apparaten en accessoires
Karameltaart
Voorbereiding. 35min
Totaal 3u. 50min
12 stuks
Ingrediënten
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room, 35% vet200 - 250 g
-
water1030 g
-
citroensap1 tl
-
boter (indien mogelijk in één stuk)30 g
-
azijn1 el
Karameltaart
-
boter op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten120 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven200 g
-
eieren3
-
suiker80 g
-
melk120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
bakpoeder (1 zakje)11 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
174.3 mg
Eiwitten
4.4 g
Calorieën
1485.1 kJ /
358.7 kcal
Vetten
19.4 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
11.7 g
Koolhydraten
40.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Citroenmeringuetaart
2u. 30min
IJskroon van meringue en frambozen
4u. 10min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1u. 15min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5u.
Slagroom
10min
Kokos en karamel cheesecake
Geen beoordelingen
Vloeibare karamel
25min
Basis karamel
25min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2u.
Kokosnoot en chocoladesorbet
Geen beoordelingen
Karamelsaus
1u. 30min
Banketbakkersroom
15min