Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Karamelsaus
- 250 g witte suiker
- 200 - 250 g room, 35% vet
- 1030 g water
- 1 tl citroensap
- 30 g boter (indien mogelijk in één stuk)
- 1 el azijn
Karameltaart
- 120 g boter, op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten
- 200 g bloem, en iets meer om te bestuiven
- 3 eieren
- 80 g suiker
- 120 g melk
- 1 tl natuurlijk vanille-extract
- 11 g bakpoeder (1 zakje)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1485.1 kJ / 358.7 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 40.8 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 174.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Karamelsaus
1h 30 min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1 godz. 50 min
Virgin appel cider old fashioned
Geen beoordelingen
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15 min
Taart met karamel en vanille
4h 30min
Karamelpudding
1h
Caramel vanille bourbon saus
Geen beoordelingen
Pastilla met kip
1 Std. 10 Min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30 min
Mojito
10 Min
Sinaasappelcake
1h
Frangipanetaart
1h 25 min