
Apparaten en accessoires
Frambozen-pistache cake
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 35min
6 porties
Ingrediënten
De pistache ganache (de dag ervoor)
-
slagroom300 g
-
witte chocolade in stukken150 g
-
pistachepasta30 g
Het taartdeeg (op de dag zelf)
-
boter in stukken50 g
-
suiker120 g
-
eieren (150 g hele eieren)3
-
acaciahoning50 g
-
fleur de sel1 snuifje
-
slagroom80 g
-
bakpoeder6 g
-
bloem150 g
-
pistachepasta50 g
-
frambozen (zie tip), en een beetje meer voor de afwerking120 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
725.2 kcal /
3030.3 kJ
Eiwitten
11.3 g
Vetten
42.2 g
Koolhydraten
73.2 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
24.7 g
Natrium
287.8 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Ouders verwennen
10 recepten
Benelux
Benelux