Apparaten en accessoires
Frambozen-pistache cake
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 35min
6 porties
Ingrediënten
De pistache ganache (de dag ervoor)
-
slagroom300 g
-
witte chocolade in stukken150 g
-
pistachepasta30 g
Het taartdeeg (op de dag zelf)
-
boter in stukken50 g
-
suiker120 g
-
eieren (150 g hele eieren)3
-
acaciahoning50 g
-
fleur de sel1 snuifje
-
slagroom80 g
-
bakpoeder6 g
-
bloem150 g
-
pistachepasta50 g
-
frambozen (zie tip), en een beetje meer voor de afwerking120 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
287.8 mg
Eiwitten
11.3 g
Calorieën
3030.3 kJ /
725.2 kcal
Vetten
42.2 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
24.7 g
Koolhydraten
73.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ouders verwennen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rode en groene kerstkoekjes
2u. 20min
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1u. 10min
Paashaas macarons
Geen beoordelingen
Sponge cake (luchtige cake)
1u. 50min
Drie soorten melk cake
2u.
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1u. 50min
Pêche Melba
Geen beoordelingen
Venkelsapje
10min
Marsepein halve maan koekjes
30min
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1u. 20min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Karameltaart
3u. 50min