Apparaten en accessoires
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
1 pot
Ingrediënten
-
pure chocolade in stukken gesneden100 g
-
room, 35% vet80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pot
Eiwitten
10 g
Calorieën
3107 kJ /
742 kcal
Vetten
56 g
Vezels
9.5 g
Koolhydraten
49 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Appelcake
1 Std.
Profiteroles
2 Std.
Suikerglazuur
Keine Bewertungen
Pannenkoeken
1 Std. 15 Min
Soezendeeg
2 Std.
Kruimeldeeg
5 Min
Vanillesuiker
72 Std.
Snelle chocolade amandel fudge
Keine Bewertungen
Chocoladetaart en gezouten karamel
3 Std. 15 Min
Karamelsaus
1 Std. 30 Min
Banketbakkersroom
15 Min
Frangipanetaart
1 Std. 25 Min