Apparaten en accessoires
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
1 pot
Ingrediënten
-
pure chocolade in stukken gesneden100 g
-
room, 35% vet80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pot
Eiwitten
10 g
Calorieën
3107 kJ /
742 kcal
Vetten
56 g
Vezels
9.5 g
Koolhydraten
49 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5u. 50min
Profiteroles
2u.
Sponge cake (luchtige cake)
1u. 50min
Soezendeeg
2u.
Kruimeldeeg
5min
Lemon curd
20min
Basis karamel
25min
Driedubbele chocoladetaart
2u. 30min
Vanilleroomijs
12u.
Zwarte woud kerstbuche
1u. 30min
Geraardbergse Mattentaarten
1u.
Banketbakkersroom
15min