Apparaten en accessoires
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
1 pot
Ingrediënten
-
pure chocolade in stukken gesneden100 g
-
room, 35% vet80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pot
Eiwitten
10 g
Calorieën
3107 kJ /
742 kcal
Vetten
56 g
Vezels
9.5 g
Koolhydraten
49 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Geflambeerde uientaart
Pas d’évaluation
Bloementaartje met amandelcrème
1h 10min
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1h 30min
Glazuur
5min
Profiteroles
2h
Gewone yoghurt
14h
Soezendeeg
2h
Snel bladerdeeg
1h 20min
Kruimeldeeg
5min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Banketbakkersroom
15min