Apparaten en accessoires
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
1 pot
Ingrediënten
-
pure chocolade in stukken gesneden100 g
-
room, 35% vet80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pot
Eiwitten
10 g
Calorieën
3107 kJ /
742 kcal
Vetten
56 g
Vezels
9.5 g
Koolhydraten
49 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Geflambeerde uientaart
Geen beoordelingen
Profiteroles
2u.
Pannenkoeken
1u. 15min
Soezendeeg
2u.
Lemon curd
20min
Chocolade en banaan charlotte
Geen beoordelingen
Suikerpasta
1u. 10min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3u. 15min
Zwarte woud kerstbuche
1u. 30min
Melkbrood
2u. 20min
Banketbakkersroom
15min
Warme chocolademelk
10min