Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Witte fondant (zie tips)
- 300 g suiker
- 100 g water
Vanillebiscuit
- 4 eieren
- 120 g suiker
- 10 g natuurlijk vanille-extract
- 70 g bloem
- 30 g maïzena (zetmeel)
Chocoladebiscuit
- 4 eieren
- 120 g suiker
- 50 g bloem
- 30 g maïzena (zetmeel)
- 20 g ongezoete cacaopoeder
Ganache
- 250 g pure chocolade, 70% cacao
- 200 g room, min. 30% vet
Afwerking
- 30 g water, afhankelijk van het gewicht van de fondant
- 50 g hagelslag
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1188 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 40.4 g
- Vetten
- 10.9 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marmercake
2 Std.
Soezendeeg
2 Std.
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Schiacciata met gerookte zalm
Geen beoordelingen
Crème karamel (flan)
5h 30 min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1 godz. 50 min
Plakje marmercake met perzikvulling
Geen beoordelingen
Suikerpasta
Geen beoordelingen
Koekjes met chocopasta
1u. 40min
Frittata met gestoomde aardappelen
1 godz. 15 min
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Geen beoordelingen
Muffins met chocoladechips
1 godz.