Apparaten en accessoires
Napolitaanse cake
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 40min
20 stuks
Ingrediënten
Witte fondant (zie tips)
-
suiker300 g
-
water100 g
Vanillebiscuit
-
eieren4
-
suiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract10 g
-
bloem70 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
Chocoladebiscuit
-
eieren4
-
suiker120 g
-
bloem50 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
ongezoete cacaopoeder20 g
Ganache
-
pure chocolade, 70% cacao250 g
-
room, min. 30% vet200 g
Afwerking
-
water afhankelijk van het gewicht van de fondant30 g
-
50 g gekleurde suiker hagelslaghagelslag50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
5.1 g
Calorieën
1188 kJ /
283 kcal
Vetten
10.9 g
Vezels
2.3 g
Koolhydraten
40.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Zoete verleiding
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Appelpunch
30min
Kokos en karamel cheesecake
Geen beoordelingen
Driekoningentaart 100% chocolade
1u. 35min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1u. 40min
Kip in perziksaus
40min
Crumble met peren en crème van ricotta
1u.
Champignontaart
Geen beoordelingen
Mexicaanse kippensoep
40min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2u. 30min
Zwarte woud kerstbuche
1u. 30min
Citroencake
2u.
Boterkoekjes
50min