Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Witte fondant (zie tips)
- 300 g suiker
- 100 g water
Vanillebiscuit
- 4 eieren
- 120 g suiker
- 10 g natuurlijk vanille-extract
- 70 g bloem
- 30 g maïzena (zetmeel)
Chocoladebiscuit
- 4 eieren
- 120 g suiker
- 50 g bloem
- 30 g maïzena (zetmeel)
- 20 g ongezoete cacaopoeder
Ganache
- 250 g pure chocolade, 70% cacao
- 200 g room, min. 30% vet
Afwerking
- 30 g water, afhankelijk van het gewicht van de fondant
- 50 g hagelslag
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1188 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 40.4 g
- Vetten
- 10.9 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Appeltaart
1h
Glutenvrije frambozen rolgebak
Geen beoordelingen
Snel bladerdeeg
1 godz. 20 min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3h 15min
Harde pistachekoekjes
45 min
Bessenjamtaart
2h 35 min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1 Std. 45 Min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 godz. 30 min
Gebakken kaastaart
3 godz. 10 min
Chocoladevulkaan
15 min
Eenvoudige appeltaart
45 min
Frangipanetaart
1 godz. 25 min