Apparaten en accessoires
Napolitaanse cake
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 40min
20 stuks
Ingrediënten
Witte fondant (zie tips)
-
suiker300 g
-
water100 g
Vanillebiscuit
-
eieren4
-
suiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract10 g
-
bloem70 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
Chocoladebiscuit
-
eieren4
-
suiker120 g
-
bloem50 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
ongezoete cacaopoeder20 g
Ganache
-
pure chocolade, 70% cacao250 g
-
room, min. 30% vet200 g
Afwerking
-
water afhankelijk van het gewicht van de fondant30 g
-
50 g gekleurde suiker hagelslaghagelslag50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
5.1 g
Calorieën
1188 kJ /
283 kcal
Vetten
10.9 g
Vezels
2.3 g
Koolhydraten
40.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Zoete verleiding
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Soefganiots
2u.
Muffins met chocoladechips
1u.
Chocoladecake
40min
Driekoningentaart 100% chocolade
1u. 35min
Dracula bloed
Geen beoordelingen
Cheesecake likeur
10min
Plakje marmercake met perzikvulling
Geen beoordelingen
Kwarktaartjes met pistache en mango
2u. 30min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Appelpunch
30min
Chocolade toffee cake
2u.
Chocolade sneeuwballen
1u.