Apparaten en accessoires
Pizzadeeg
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u.
2 portie
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie plus wat extra voor het invetten30 g
-
water kamertemperatuur220 g
-
1 tl moutpoedersuiker1 tl
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist gekruimeld20 g
-
broodmeel400 g
-
zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 2 portie
Eiwitten
45 g
Calorieën
7341 kJ /
1752 kcal
Vetten
39 g
Vezels
12.7 g
Koolhydraten
302 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Glazuur
5min
Amerikaanse pannenkoeken
40min
Honingraat
1u. 30min
Indische kippenburger
4u.
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24u. 30min
Suikerpasta
1u. 10min
Gezouten karameltaart
2u. 40min
Pitabrood
2u.
Focaccia met uien
1u. 30min
Baguette / Stokbrood
3u. 45min
Koekjes met chocoladechips
50min