Apparaten en accessoires
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
8 porties
Ingrediënten
-
gepelde amandelen80 g
-
zonnebloem boter zuivelvrij, plus extra voor het invetten150 g
-
ontpitte dadels150 g
-
appels (bv. Bramleys), geschild, met klokhuis, in stukken gesneden300 g
-
glutenvrij witte bloem80 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
gemalen kaneel1 tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
crème fraîche voor het opdienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
6.1 g
Calorieën
1432 kJ /
342 kcal
Vetten
24 g
Koolhydraten
25.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Suikervrije lekkernijen
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tajine van lam met abrikozen en honing
1u. 30min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Geen beoordelingen
Vegan moussaka
1u. 50min
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Linzenbrood
1u. 55min
Tikka Masala van Bloemkool
30min
Stevige linzenchili
50min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2u.
Avocadosap met dadels
5min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min