
Compatibele versies
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g gepelde amandelen
- 150 g zonnebloem boter zuivelvrij, plus extra voor het invetten
- 150 g ontpitte dadels
- 300 g appels (bv. Bramleys), geschild, met klokhuis, in stukken gesneden
- 80 g glutenvrij witte bloem
- 1 tl bakpoeder, glutenvrij
- 1 tl gemalen kaneel
- ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 3 eieren, medium (53-63 g)
- crème fraîche voor het opdienen
- Voeding
- per 1 sneetje
- Calorieën
- 342 kcal / 1432 kJ
- Eiwitten
- 6.1 g
- Vetten
- 24 g
- Koolhydraten
- 25.5 g