Apparaten en accessoires
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
8 porties
Ingrediënten
-
gepelde amandelen80 g
-
zonnebloem boter zuivelvrij, plus extra voor het invetten150 g
-
ontpitte dadels150 g
-
appels (bv. Bramleys), geschild, met klokhuis, in stukken gesneden300 g
-
glutenvrij witte bloem80 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
gemalen kaneel1 tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
crème fraîche voor het opdienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
6.1 g
Calorieën
1432 kJ /
342 kcal
Vetten
24 g
Koolhydraten
25.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Suikervrije lekkernijen
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stevige linzenchili
50min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Sate Ayam
1u. 30min
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1u. 10min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Hartige Ratatouille Taart
1u. 30min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1u. 20min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35min
Vijfzaden energierepen
1u. 45min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Tomaat basilicum spread
5min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Geen beoordelingen