Apparaten en accessoires
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
8 porties
Ingrediënten
-
gepelde amandelen80 g
-
zonnebloem boter zuivelvrij, plus extra voor het invetten150 g
-
ontpitte dadels150 g
-
appels (bv. Bramleys), geschild, met klokhuis, in stukken gesneden300 g
-
glutenvrij witte bloem80 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
gemalen kaneel1 tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
crème fraîche voor het opdienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
6.1 g
Calorieën
1432 kJ /
342 kcal
Vetten
24 g
Koolhydraten
25.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Suikervrije lekkernijen
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stevige linzenchili
50min
Groentepannenkoekjes
20min
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
1u. 30min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Geen beoordelingen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Zuivelvrije tzatziki
Geen beoordelingen
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Geen beoordelingen
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55min
Linzenbrood
1u. 55min
Vegan Bolognese
50min
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1u. 15min