Compatibele versies
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g zonnebloem boter, zuivelvrij, plus extra voor het invetten
- 80 g gepelde amandelen
- 150 g ontpitte dadels
- 300 g appels (bv. Bramleys), geschild, met klokhuis, in stukken gesneden
- 80 g glutenvrij witte bloem
- 1 tl bakpoeder, glutenvrij
- 1 tl gemalen kaneel
- ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 3 eieren, medium (53-63 g)
- crème fraîche, voor het opdienen
- Voeding
- per 1 sneetje
- Calorieën
- 1432 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Citroen-kokos bliss balletjes
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Batbout met kaas
30min
Smoothie trio
Geen beoordelingen
Schiacciata met gerookte zalm
Geen beoordelingen
Meal Prep - Haver | Overnight pap, groentesmoothie, chocolade en havermout muffins
45min
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Pindakoekjes met chocolate-chip
Geen beoordelingen
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
Geen beoordelingen
Boekweit met champignons
25 min
Kokos en karamel cheesecake
Geen beoordelingen
Cashew- en kokosmelk
10 min