Compatibele versies
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g zonnebloem boter, zuivelvrij, plus extra voor het invetten
- 80 g gepelde amandelen
- 150 g ontpitte dadels
- 300 g appels (bv. Bramleys), geschild, met klokhuis, in stukken gesneden
- 80 g glutenvrij witte bloem
- 1 tl bakpoeder, glutenvrij
- 1 tl gemalen kaneel
- ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 3 eieren, medium (53-63 g)
- crème fraîche, voor het opdienen
- Voeding
- per 1 sneetje
- Calorieën
- 1432 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lactosevrije luikse wafels
1h 30min
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Salade van boerenkool en rode kool
Geen beoordelingen
Moutbrood
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Muntthee
25min
Harira
7 Std.
Tunesische Chorba
45 Min
Pizza lahmacun a la Turk
1 Std.
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1 Std.
Pompoen baba ganoush
35 min
Vegetarische chili
1h 5min