Apparaten en accessoires
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
8 porties
Ingrediënten
-
gepelde amandelen80 g
-
zonnebloem boter zuivelvrij, plus extra voor het invetten150 g
-
ontpitte dadels150 g
-
appels (bv. Bramleys), geschild, met klokhuis, in stukken gesneden300 g
-
glutenvrij witte bloem80 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
gemalen kaneel1 tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
crème fraîche voor het opdienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
6.1 g
Calorieën
1432 kJ /
342 kcal
Vetten
24 g
Koolhydraten
25.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Suikervrije lekkernijen
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stevige linzenchili
50 Min
Groentepannenkoekjes
20 Min
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
1 Std. 30 Min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Keine Bewertungen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Keine Bewertungen
Zuivelvrije tzatziki
Keine Bewertungen
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Keine Bewertungen
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55 Min
Linzenbrood
1 Std. 55 Min
Vegan Bolognese
50 Min
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1 Std. 15 Min