Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)

Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)

4.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
8 porties

Ingrediënten

  • gepelde amandelen
    80 g
  • zonnebloem boter zuivelvrij, plus extra voor het invetten
    150 g
  • ontpitte dadels
    150 g
  • appels (bv. Bramleys), geschild, met klokhuis, in stukken gesneden
    300 g
  • glutenvrij witte bloem
    80 g
  • bakpoeder, glutenvrij
    1 tl
  • gemalen kaneel
    1 tl
  • gemalen nootmuskaat
    ¼ tl
  • eieren, medium (53-63 g)
    3
  • crème fraîche voor het opdienen

Voeding per 1 sneetje

Calorieën 342 kcal / 1432 kJ
Eiwitten 6.1 g
Vetten 24 g
Koolhydraten 25.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...