Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
TM6

Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen

3.5 ( 2 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 5 takjes verse peterselie enkel de bladeren
  • 750 g water
  • 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
  • 80 g uien gehalveerd
  • 50 g boter
  • 50 g witte wijn
  • 500 g verse champignons in schijfjes (1 cm)
  • 1 el groentebouillonpasta
  • 1 ½ tl zout naar eigen smaak
  • 8 el olijfolie
  • ¾ tl gemalen zwarte peper naar eigen smaak
  • 5 teentjes knoflook lichtjes geplet
  • 4 takjes verse rozemarijn enkel de bladeren
  • 2 el maïzena (zetmeel) opgelost in 4 el koud water
  • 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.

Voeding
per 1 portie
Calorieën
616.7 kcal / 2580.4 kJ
Eiwitten
8.9 g
Vetten
46.9 g
Koolhydraten
42.3 g
Vezels
6.1 g
Verzadigd vet
16.1 g
Natrium
911.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten