Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen

Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen

3.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 porties

Ingrediënten

  • verse peterselie enkel de bladeren
    5 takjes
  • water
    750 g
  • nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
    700 g
  • uien gehalveerd
    80 g
  • boter
    50 g
  • witte wijn
    50 g
  • verse champignons in schijfjes (1 cm)
    500 g
  • groentebouillonpasta
    1 el
  • zout naar eigen smaak
    1 ½ tl
  • olijfolie
    8 el
  • gemalen zwarte peper naar eigen smaak
    ¾ tl
  • teentjes knoflook lichtjes geplet
    5
  • verse rozemarijn enkel de bladeren
    4 takjes
  • maïzena (zetmeel) opgelost in 4 el koud water
    2 el
  • room, opklopbaar, 30-40% V.G.
    100 g

Voeding per 1 portie

Calorieën 616.7 kcal / 2580.4 kJ
Eiwitten 8.9 g
Vetten 46.9 g
Koolhydraten 42.3 g
Vezels 6.1 g
Verzadigd vet 16.1 g
Natrium 911.6 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...