Apparaten en accessoires
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie enkel de bladeren5 takjes
-
water750 g
-
nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)700 g
-
uien gehalveerd80 g
-
boter50 g
-
witte wijn50 g
-
verse champignons in schijfjes (1 cm)500 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
zout naar eigen smaak1 ½ tl
-
olijfolie8 el
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¾ tl
-
teentjes knoflook lichtjes geplet5
-
verse rozemarijn enkel de bladeren4 takjes
-
maïzena (zetmeel) opgelost in 4 el koud water2 el
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
911.6 mg
Eiwitten
8.9 g
Calorieën
2580.4 kJ /
616.7 kcal
Vetten
46.9 g
Vezels
6.1 g
Verzadigd vet
16.1 g
Koolhydraten
42.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flexitarische smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Geen beoordelingen
Komkommersalade met dille
10min
Harira
7u.
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Pastasalade met forel en groenten
Geen beoordelingen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Cheesecake
1u. 30min
Ovenburger
1u. 45min
Gestoomde kip op zijn geheel
Geen beoordelingen
Champignons of zwammen met look
20min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1u. 10min