Apparaten en accessoires
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie enkel de bladeren5 takjes
-
water750 g
-
nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)700 g
-
uien gehalveerd80 g
-
boter50 g
-
witte wijn50 g
-
verse champignons in schijfjes (1 cm)500 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
zout naar eigen smaak1 ½ tl
-
olijfolie8 el
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¾ tl
-
teentjes knoflook lichtjes geplet5
-
verse rozemarijn enkel de bladeren4 takjes
-
maïzena (zetmeel) opgelost in 4 el koud water2 el
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
911.6 mg
Eiwitten
8.9 g
Calorieën
2580.4 kJ /
616.7 kcal
Vetten
46.9 g
Vezels
6.1 g
Verzadigd vet
16.1 g
Koolhydraten
42.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flexitarische smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Detoxsapje “Gave huid”
10 Min
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
1 Std. 30 Min
Salade van boerenkool en rode kool
Keine Bewertungen
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45 Min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Charoset
15 Min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Keine Bewertungen
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55 Min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 Min
Vloeibare custard
Keine Bewertungen
Vegan mayonaise
Keine Bewertungen
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 Min