Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
TM6

Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen

3.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
  • 750 g water
  • 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
  • 80 g uien, gehalveerd
  • 50 g boter
  • 50 g witte wijn
  • 500 g verse champignons, in schijfjes (1 cm)
  • 1 el groentebouillonpasta
  • 1 ½ tl zout, naar eigen smaak
  • 8 el olijfolie
  • ¾ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
  • 5 teentjes knoflook, lichtjes geplet
  • 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
  • 2 el maïzena (zetmeel), opgelost in 4 el koud water
  • 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.

Voeding
per 1 portie
Calorieën
2580.4 kJ / 616.7 kcal
Eiwitten
8.9 g
Koolhydraten
42.3 g
Vetten
46.9 g
Verzadigd vet
16.1 g
Vezels
6.1 g
Natrium
911.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 83 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen