Apparaten en accessoires
Roggebroodjes
Voorbereiding. 15min
Totaal 12u.
12 stuks
Ingrediënten
-
tarwebloem type 405 of 550, en iets meer om te bestuiven400 g
-
roggebloem type 1150100 g
-
verse gist20 g
-
water340 g
-
zout1 ½ - 2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
5 g
Calorieën
611 kJ /
146 kcal
Vetten
0 g
Vezels
1.8 g
Koolhydraten
30 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25u.
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Vegetarische hamburger
45min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Geen beoordelingen
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24u. 30min
Brood met olijven
2u. 20min
Gestoomde kip op zijn geheel
Geen beoordelingen
Kokos Dahl
25min
Boerenbrood
2u.
Butternut en gembersoep
35min
Stevige linzenchili
50min