Apparaten en accessoires
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
verse basilicum blaadjes50 g
-
verse peterselie blaadjes20 g
-
gepelde walnoten20 g
-
zout1 ½ tl
-
olijfolie30 g
-
Griekse yoghurt120 g
-
mayonaise30 g
-
citroensap, vers geperst50 g
-
knoflookteentje1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
water600 g
-
droge pasta kort, bv.cavatappi, kooktijd 10 minuten250 g
-
tonijn uit blik, in olie uitgelekt, in stukjes200 g
-
kerstomaten gehalveerd80 g
-
suiker¼ tl
-
komkommer in dunne plakjes gesneden150 g
-
zoete groene puntpaprika in blokjes (1 cm)100 g
-
avocado in plakjes gesneden120 g
-
Kalamata olijven, ontpit30 g
-
groene olijven, ontpit30 g
-
zwarte peper, gemalen1 - 2 snuifjes
-
feta kaas60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1467.6 mg
Eiwitten
32.5 g
Calorieën
3311.7 kJ /
791.5 kcal
Vetten
41.6 g
Vezels
6.7 g
Verzadigd vet
7.9 g
Koolhydraten
73.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Groene Zomersalades
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stoofvlees
3 godz. 10 min
Blauwe bessen Jam
Brak ocen
Peperkoek met Honing
Brak ocen
Bietencarpaccio met Burrata
Brak ocen
Gevouwen kruidenbrood
1 godz. 10 min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 godz. 5 min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 godz. 15 min
Canapé met ei
10 min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Brak ocen
Salade van Kool en Wortel met Feta
15 min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35 min