Apparaten en accessoires
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
verse basilicum blaadjes50 g
-
verse peterselie blaadjes20 g
-
gepelde walnoten20 g
-
zout1 ½ tl
-
olijfolie30 g
-
Griekse yoghurt120 g
-
mayonaise30 g
-
citroensap, vers geperst50 g
-
knoflookteentje1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
water600 g
-
droge pasta kort, bv.cavatappi, kooktijd 10 minuten250 g
-
tonijn uit blik, in olie uitgelekt, in stukjes200 g
-
kerstomaten gehalveerd80 g
-
suiker¼ tl
-
komkommer in dunne plakjes gesneden150 g
-
zoete groene puntpaprika in blokjes (1 cm)100 g
-
avocado in plakjes gesneden120 g
-
Kalamata olijven, ontpit30 g
-
groene olijven, ontpit30 g
-
zwarte peper, gemalen1 - 2 snuifjes
-
feta kaas60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1467.6 mg
Eiwitten
32.5 g
Calorieën
3311.7 kJ /
791.5 kcal
Vetten
41.6 g
Vezels
6.7 g
Verzadigd vet
7.9 g
Koolhydraten
73.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Groene Zomersalades
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stoofvlees
3u. 10min
Blauwe bessen Jam
Geen beoordelingen
Peperkoek met Honing
Geen beoordelingen
Bietencarpaccio met Burrata
Geen beoordelingen
Gevouwen kruidenbrood
1u. 10min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1u. 5min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2u. 15min
Canapé met ei
10min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Geen beoordelingen
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min