Apparaten en accessoires
Risottata met asperges, broccoli en champignons
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
knoflookteentje in dunne plakjes gesneden1
-
paprika in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
100 g diepgevroren sperziebonengroene asperges in stukken gesneden (2-3 cm)100 g
-
broccoliroosje150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
gehakte tomaten, uit blik300 g
-
zoete paprikapoeder (optioneel)1 tl
-
water400 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
spaghettini kooktijd (8-9 minuten)300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
612 mg
Eiwitten
16.8 g
Calorieën
1897.6 kJ /
453.6 kcal
Vetten
7.8 g
Vezels
14 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
87.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Risottata
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Butter Chicken
1u.
Tomaat basilicum spread
5min
Pistache Kunafa Brownie
Geen beoordelingen
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Risottata met kip en champignons
40min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Kip Fricassee met Asperges
1u.
Pasta met crème van pistache
30min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min