Apparaten en accessoires
Risottata met asperges, broccoli en champignons
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
knoflookteentje in dunne plakjes gesneden1
-
paprika in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
groene asperges in stukken gesneden (2-3 cm)100 g
-
broccoliroosje150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
gehakte tomaten, uit blik300 g
-
zoete paprikapoeder (optioneel)1 tl
-
water400 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
spaghettini kooktijd (8-9 minuten)300 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
453.6 kcal /
1897.6 kJ
Eiwitten
16.8 g
Vetten
7.8 g
Koolhydraten
87.6 g
Vezels
14 g
Verzadigd vet
1.6 g
Natrium
612 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Risottata
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Geen beoordelingen
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Geen beoordelingen
Pizza-Burrata
Geen beoordelingen
Vegan moussaka
1u. 50min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Kimchi mac&cheese
50min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Geen beoordelingen
Halloweensalade met bloederige hummus
1u.
Boemkool buffalo hapjes
Geen beoordelingen
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Geen beoordelingen
Salmorejo
Geen beoordelingen
Pesto met basilicum
Geen beoordelingen