Apparaten en accessoires
Risottata met asperges, broccoli en champignons
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
knoflookteentje in dunne plakjes gesneden1
-
paprika in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
100 g diepgevroren sperziebonengroene asperges in stukken gesneden (2-3 cm)100 g
-
broccoliroosje150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
gehakte tomaten, uit blik300 g
-
zoete paprikapoeder (optioneel)1 tl
-
water400 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
spaghettini kooktijd (8-9 minuten)300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
612 mg
Eiwitten
16.8 g
Calorieën
1897.6 kJ /
453.6 kcal
Vetten
7.8 g
Vezels
14 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
87.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Risottata
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Geen beoordelingen
Mediterrane groentepasta
Geen beoordelingen
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Geen beoordelingen
Pindakaas Crackers
35min
Prime Board
Geen beoordelingen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Geen beoordelingen
Pompoen Chai Latte
20min
Pittige Goulash met Donker Bier
Geen beoordelingen
Risottata met kip en champignons
40min