Risottata met asperges, broccoli en champignons

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties

Ingrediënten

  • Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)
    40 g
  • knoflookteentje in dunne plakjes gesneden
    1
  • paprika in stukjes gesneden (1-2 cm)
    150 - 180 g
  • olijfolie
    20 g
  • groene asperges in stukken gesneden (2-3 cm)
    100 g
    100 g diepgevroren sperziebonen
  • broccoliroosje
    150 g
  • verse champignons in vier gesneden
    100 g
  • gehakte tomaten, uit blik
    300 g
  • zoete paprikapoeder (optioneel)
    1 tl
  • water
    400 g
  • groentebouillon poeder
    1 tl
  • zout
    1 tl
  • gemalen peper
    ½ tl
  • spaghettini kooktijd (8-9 minuten)
    300 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portie

Natrium 612 mg
Eiwitten 16.8 g
Calorieën 1897.6 kJ / 453.6 kcal
Vetten 7.8 g
Vezels 14 g
Verzadigd vet 1.6 g
Koolhydraten 87.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...