Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 100 g wortelen, in stukken
- 100 g selderstengel, in stukken
- 20 g olijfolie
- 50 g tomatenpuree
- 150 g sojavlees, fijn
- 400 g tomatenblokjes uit blik ( ong. 2 blikken)
- 2 tl zout
- ¼ tl chilipoeder
- 1000 g courgette, in dunne stroken (vergelijkbaar met noedels, zie tip)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1104 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 11.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Geen beoordelingen
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 Std.
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Hartige taart met savooiekool
1 Std. 30 Min
Margarita van komkommer en chilipeper
Geen beoordelingen
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 Min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 Min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min
Vegetarische Wellington
2 Std. 10 Min
Vegetarische bruine rijst
40 Min
Vegetarische chili
1h 5min