Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1550 g water
- 400 g wortelen, ongeschild, in stukken (4 cm)
- 250 g jasmijnrijst
- 200 g verse champignons, gehalveerd
- 150 g broccoli, in roosjes
- 1 teentje knoflook
- 20 g plantaardige olie
- 100 g pindakaas
- 10 g suiker
- 30 g sojasaus
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 10 g sesamolie
- 150 g rode paprika, in dunne schijfjes (± 0,5 x 5 cm)
- 50 g lente-uien, in stukken (3 cm)
- 150 g geroosterd en gezouten cashewnoten
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3159.9 kJ / 755.2 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 88.1 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 762.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pulled barbecue jackfruit
25min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Bloemkoolrijst poke bowl
Geen beoordelingen
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 Std.
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.
Vegetarische bruine rijst
40min
Mini champignon pasteitjes
1 godz. 45 min
Bulgur en rode linzensoep
50min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min