Apparaten en accessoires
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
water1550 g
-
wortelen ongeschild, in stukken (4 cm)400 g
-
jasmijnrijst250 g
-
verse champignons gehalveerd200 g
-
broccoli in roosjes150 g
-
teentje knoflook1
-
plantaardige olie20 g
-
pindakaas100 g
-
suiker10 g
-
sojasaus30 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
sesamolie10 g
-
rode paprika in dunne schijfjes (± 0,5 x 5 cm)150 g
-
lente-uien in stukken (3 cm)50 g
-
geroosterd en gezouten cashewnoten150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
762.5 mg
Eiwitten
20.5 g
Calorieën
3159.9 kJ /
755.2 kcal
Vetten
38.9 g
Vezels
8.8 g
Verzadigd vet
6.9 g
Koolhydraten
88.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flexitarische smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stevige linzenchili
50min
Zoete aardappellasagne
1u. 20min
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Geen beoordelingen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Mexicaanse limoensoep
40min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Groentencurry met rijst
Geen beoordelingen
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1u.
Indiase groentencurry
50min
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Vegetarische bruine rijst
40min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min