Apparaten en accessoires
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
water1550 g
-
wortelen ongeschild, in stukken (4 cm)400 g
-
jasmijnrijst250 g
-
verse champignons gehalveerd200 g
-
broccoli in roosjes150 g
-
teentje knoflook1
-
plantaardige olie20 g
-
pindakaas100 g
-
suiker10 g
-
sojasaus30 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
sesamolie10 g
-
rode paprika in dunne schijfjes (± 0,5 x 5 cm)150 g
-
lente-uien in stukken (3 cm)50 g
-
geroosterd en gezouten cashewnoten150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
762.5 mg
Eiwitten
20.5 g
Calorieën
3159.9 kJ /
755.2 kcal
Vetten
38.9 g
Vezels
8.8 g
Verzadigd vet
6.9 g
Koolhydraten
88.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flexitarische smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegetarische chili
35min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Iers sodabrood
Geen beoordelingen
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1u. 25min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Geroerbakte groenten
10min