Apparaten en accessoires
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
water1550 g
-
wortelen ongeschild, in stukken (4 cm)400 g
-
jasmijnrijst250 g
-
verse champignons gehalveerd200 g
-
broccoli in roosjes150 g
-
teentje knoflook1
-
plantaardige olie20 g
-
pindakaas100 g
-
suiker10 g
-
sojasaus30 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
sesamolie10 g
-
rode paprika in dunne schijfjes (± 0,5 x 5 cm)150 g
-
lente-uien in stukken (3 cm)50 g
-
geroosterd en gezouten cashewnoten150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
762.5 mg
Eiwitten
20.5 g
Calorieën
3159.9 kJ /
755.2 kcal
Vetten
38.9 g
Vezels
8.8 g
Verzadigd vet
6.9 g
Koolhydraten
88.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flexitarische smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Geen beoordelingen
Zonnige groentetaart
Geen beoordelingen
Ingemaakte citroenen
Geen beoordelingen
Hong Kong rijst met worst
Geen beoordelingen
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Arabische kip met couscous
45min
Salade met kip en spelt
1u. 15min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Geen beoordelingen
Broccoli-ham omelet
35min
Green Godess Salade
20min