Apparaten en accessoires
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
water1550 g
-
wortelen ongeschild, in stukken (4 cm)400 g
-
jasmijnrijst250 g
-
verse champignons gehalveerd200 g
-
broccoli in roosjes150 g
-
teentje knoflook1
-
plantaardige olie20 g
-
pindakaas100 g
-
suiker10 g
-
sojasaus30 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
sesamolie10 g
-
rode paprika in dunne schijfjes (± 0,5 x 5 cm)150 g
-
lente-uien in stukken (3 cm)50 g
-
geroosterd en gezouten cashewnoten150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
762.5 mg
Eiwitten
20.5 g
Calorieën
3159.9 kJ /
755.2 kcal
Vetten
38.9 g
Vezels
8.8 g
Verzadigd vet
6.9 g
Koolhydraten
88.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flexitarische smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Geen beoordelingen
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1u. 40min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1u. 15min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1u. 20min
Kip met 'mole verde' saus
1u.
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1u.
Siciliaanse Garnalensalade
40min