Compatibele versies
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 verse kabeljauwfilets, met vel (± 150-200 g elk)
- 20 g extra vergine olijfolie
- 4 takjes verse tijm, en iets meer om af te werken
- 2 tl geraspte citroenschil, en iets meer om af te werken
- 2180 g water
- 30 g citroensap, vers geperst, en 1 tl om af te werken
- 30 g sjalotten, gehalveerd
- 200 g rode bieten, in stukken (2-3 cm)
- 240 g risottorijst, bv. Carnaroli of Arborio
- 130 g droge witte wijn
-
1
volle tl groentebouillonpasta
of ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 1 - 2 stengels vers citroengras, in schijfjes (2 mm)
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 40 g boter, in stukken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2365.8 kJ / 562.5 kcal
- Eiwitten
- 42.3 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 1501.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kabeljauw met citrusboter
50 min
Zalm en venkel risotto
25min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Nessuna valutazione
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Nessuna valutazione
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 min