Apparaten en accessoires
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
verse kabeljauwfilets met vel (± 150-200 g elk)4
-
extra vergine olijfolie20 g
-
verse tijm en iets meer om af te werken4 takjes
-
geraspte citroenschil en iets meer om af te werken2 tl
-
water2180 g
-
citroensap vers geperst, en 1 tl om af te werken30 g
-
sjalotten gehalveerd30 g
-
rode bieten in stukken (2-3 cm)200 g
-
risottorijst bv. Carnaroli of Arborio240 g
-
droge witte wijn130 g
-
½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 volle tl
-
vers citroengras in schijfjes (2 mm)1 - 2 stengels
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
boter in stukken40 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1501.3 mg
Eiwitten
42.3 g
Calorieën
2365.8 kJ /
562.5 kcal
Vetten
18.5 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
6.8 g
Koolhydraten
53 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dagelijks en creatief
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan jus
40min
Wintergroente en rundvlees cholent
4u. 30min
Kip-miso stoofpot
1u. 45min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9u.
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4u. 30min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Kipsatés met pindasaus
2u.
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55min
Courgetteomelet
40min
Hainanese kiprijst
1u. 20min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Hongaarse champignonsoep
30min