Apparaten en accessoires
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
verse kabeljauwfilets met vel (± 150-200 g elk)4
-
extra vergine olijfolie20 g
-
verse tijm en iets meer om af te werken4 takjes
-
geraspte citroenschil en iets meer om af te werken2 tl
-
water2180 g
-
citroensap vers geperst, en 1 tl om af te werken30 g
-
sjalotten gehalveerd30 g
-
rode bieten in stukken (2-3 cm)200 g
-
risottorijst bv. Carnaroli of Arborio240 g
-
droge witte wijn130 g
-
½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 volle tl
-
vers citroengras in schijfjes (2 mm)1 - 2 stengels
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
boter in stukken40 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1501.3 mg
Eiwitten
42.3 g
Calorieën
2365.8 kJ /
562.5 kcal
Vetten
18.5 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
6.8 g
Koolhydraten
53 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dagelijks en creatief
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rode kool cups met kip
25min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Champignon en feta strudel met spinazie
1u. 45min
Koken van langkorrelige bruine rijst
Geen beoordelingen
Zalm en venkel risotto
25min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8u. 10min
Verse zomerse loempia’s
30min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Geen beoordelingen
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2u.
Mallorcaanse vissoep
40min