Apparaten en accessoires
Champignon en feta strudel met spinazie
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 45min
10 sneetjes
Ingrediënten
Deeg
-
water80 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
ciderazijn¼ tl
-
olie20 g
-
bloem150 g
-
olie1 tl
Champignonvulling
-
sjalotten gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook2
-
olie30 g
-
350 g verse champignons, de Paris, in plakjesverse champignons gemengd (bv. porcini, cantharellen, boletes...), in plakjes350 g
-
zout¼ tl
-
verse bladspinazie100 g
-
boter in stukken25 g
-
bloem om te bestuiven
-
50 - 60 g mozzarella, verkruimeldfeta kaas verkruimeld50 - 60 g
-
zeezoutvlokken3 - 4 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Natrium
179.9 mg
Eiwitten
3.9 g
Calorieën
630.7 kJ /
150.7 kcal
Vetten
8.9 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
14.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Champignon
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Geen beoordelingen
Cholent
Geen beoordelingen
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1u. 15min
Vegetarische bruine rijst
40min
Yoghurtdressing
5min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Geen beoordelingen
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Arabische kip met couscous
45min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1u. 15min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1u.
Velouté met Marokkaanse smaken
35min