
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 80 g water
- 2 - 3 snuifjes zout
- ¼ tl ciderazijn
- 20 g olie
- 150 g bloem
- 1 tl olie
Champignonvulling
- 80 g sjalotten, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 30 g olie
-
350
g verse champignons, gemengd (bv. porcini, cantharellen, boletes...), in plakjes
of 350 g verse champignons de Paris, in plakjes - ¼ tl zout
- 100 g verse bladspinazie
- 25 g boter, in stukken
- bloem, om te bestuiven
-
50 - 60
g feta kaas, verkruimeld
of 50 - 60 g mozzarella, verkruimeld - 3 - 4 snuifjes zeezoutvlokken
- Voeding
- per 1 sneetje
- Calorieën
- 630.7 kJ / 150.7 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 179.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roergebakken champignons
55min
Bloemkool korma
2u. 20min
Lamscurry
1u.
Chili con carne
40min
Goulash van linzen en champignons
45min
Boeddha bowl met kip
Geen beoordelingen
1u.
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Geen beoordelingen
5u. 40min
Sushi donuts
Geen beoordelingen
50min
Rucola taart
Geen beoordelingen
40min
Groentencurry met rijst
Geen beoordelingen
50min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Geen beoordelingen
1u.
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Geen beoordelingen
1u. 5min