Apparaten en accessoires
Champignon en feta strudel met spinazie
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 45min
10 sneetjes
Ingrediënten
Deeg
-
water80 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
ciderazijn¼ tl
-
olie20 g
-
bloem150 g
-
olie1 tl
Champignonvulling
-
sjalotten gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook2
-
olie30 g
-
350 g verse champignons, de Paris, in plakjesverse champignons gemengd (bv. porcini, cantharellen, boletes...), in plakjes350 g
-
zout¼ tl
-
verse bladspinazie100 g
-
boter in stukken25 g
-
bloem om te bestuiven
-
50 - 60 g mozzarella, verkruimeldfeta kaas verkruimeld50 - 60 g
-
zeezoutvlokken3 - 4 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Natrium
179.9 mg
Eiwitten
3.9 g
Calorieën
630.7 kJ /
150.7 kcal
Vetten
8.9 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
14.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Champignon
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1u. 45min
Geraspte Parmezaanse kaas
5min
Mini champignon pasteitjes
1u. 45min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1u. 20min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9u.
Spinazierisotto met asperges
40min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1u.
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Garnituur van courgette
30min
Moussaka met linzen
2u. 20min