
Apparaten en accessoires
Champignon en feta strudel met spinazie
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 45min
10 sneetjes
Ingrediënten
Deeg
-
water80 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
ciderazijn¼ tl
-
olie20 g
-
bloem150 g
-
olie1 tl
Champignonvulling
-
sjalotten gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook2
-
olie30 g
-
verse champignons gemengd (bv. porcini, cantharellen, boletes...), in plakjes350 g
-
zout¼ tl
-
verse bladspinazie100 g
-
boter in stukken25 g
-
bloem om te bestuiven
-
feta kaas verkruimeld50 - 60 g
-
zeezoutvlokken3 - 4 snuifjes
Voeding per 1 sneetje
Calorieën
150.7 kcal /
630.7 kJ
Eiwitten
3.9 g
Vetten
8.9 g
Koolhydraten
14.7 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
2.5 g
Natrium
179.9 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Champignon
11 recepten
Benelux
Benelux