Champignon en feta strudel met spinazie
TM6 TM5 TM31

Champignon en feta strudel met spinazie

4.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

Deeg

  • 80 g water
  • 2 - 3 snuifjes zout
  • ¼ tl ciderazijn
  • 20 g olie
  • 150 g bloem
  • 1 tl olie

Champignonvulling

  • 80 g sjalotten, gehalveerd
  • 2 teentjes knoflook
  • 30 g olie
  • 350 g verse champignons, gemengd (bv. porcini, cantharellen, boletes...), in plakjes
    of 350 g verse champignons de Paris, in plakjes
  • ¼ tl zout
  • 100 g verse bladspinazie
  • 25 g boter, in stukken
  • bloem, om te bestuiven
  • 50 - 60 g feta kaas, verkruimeld
    of 50 - 60 g mozzarella, verkruimeld
  • 3 - 4 snuifjes zeezoutvlokken

Voeding
per 1 sneetje
Calorieën
630.7 kJ / 150.7 kcal
Eiwitten
3.9 g
Koolhydraten
14.7 g
Vetten
8.9 g
Verzadigd vet
2.5 g
Vezels
1.2 g
Natrium
179.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 74 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen