Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 80 g water
- 2 - 3 snuifjes zout
- ¼ tl ciderazijn
- 20 g olie
- 150 g bloem
- 1 tl olie
Champignonvulling
- 80 g sjalotten, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 30 g olie
-
350
g verse champignons, gemengd (bv. porcini, cantharellen, boletes...), in plakjes
of 350 g verse champignons de Paris, in plakjes - ¼ tl zout
- 100 g verse bladspinazie
- 25 g boter, in stukken
- bloem, om te bestuiven
-
50 - 60
g feta kaas, verkruimeld
of 50 - 60 g mozzarella, verkruimeld - 3 - 4 snuifjes zeezoutvlokken
- Voeding
- per 1 sneetje
- Calorieën
- 630.7 kJ / 150.7 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 179.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Nessuna valutazione
Kipsatés met pindasaus
2h
Gegrilde zeevruchten plank
Nessuna valutazione
Aziatische komkommersalade
Nessuna valutazione
Boemkool buffalo hapjes
Nessuna valutazione
Mochi's met sesamvulling
50min
Spaanse brunch
1 Std. 15 Min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Rabarber, gember en citroen risotto
Nessuna valutazione
Roergebakken champignons
55 λεπτ.
XXL kip pastei
1h 55min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 godz. 5 min