Champignon en feta strudel met spinazie

Champignon en feta strudel met spinazie

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 45min
10 sneetjes

Ingrediënten

Deeg
  • water
    80 g
  • zout
    2 - 3 snuifjes
  • ciderazijn
    ¼ tl
  • olie
    20 g
  • bloem
    150 g
  • olie
    1 tl
Champignonvulling
  • sjalotten gehalveerd
    80 g
  • teentjes knoflook
    2
  • olie
    30 g
  • verse champignons gemengd (bv. porcini, cantharellen, boletes...), in plakjes
    350 g
    350 g verse champignons, de Paris, in plakjes
  • zout
    ¼ tl
  • verse bladspinazie
    100 g
  • boter in stukken
    25 g
  • bloem om te bestuiven
  • feta kaas verkruimeld
    50 - 60 g
    50 - 60 g mozzarella, verkruimeld
  • zeezoutvlokken
    3 - 4 snuifjes

Voeding per 1 sneetje

Calorieën 150.7 kcal / 630.7 kJ
Eiwitten 3.9 g
Vetten 8.9 g
Koolhydraten 14.7 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 2.5 g
Natrium 179.9 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...