Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 80 g water
- 2 - 3 snuifjes zout
- ¼ tl ciderazijn
- 20 g olie
- 150 g bloem
- 1 tl olie
Champignonvulling
- 80 g sjalotten, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 30 g olie
-
350
g verse champignons, gemengd (bv. porcini, cantharellen, boletes...), in plakjes
of 350 g verse champignons de Paris, in plakjes - ¼ tl zout
- 100 g verse bladspinazie
- 25 g boter, in stukken
- bloem, om te bestuiven
-
50 - 60
g feta kaas, verkruimeld
of 50 - 60 g mozzarella, verkruimeld - 3 - 4 snuifjes zeezoutvlokken
- Voeding
- per 1 sneetje
- Calorieën
- 630.7 kJ / 150.7 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 179.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut 'Mac & Cheese'
45 min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1小时 30 分钟
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1hod. 15min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Keine Bewertungen
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min
Sous-vide octopussalade
Keine Bewertungen
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1h 20min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Keine Bewertungen
Omelet van eiwit
35min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min