Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bladerdeeg (zie tip)
- bloem, voor de vorm
- boter, voor de vorm
- 300 g roomkaas met kruiden (type Boursin)
- 3 snuifjes zout
- 3 snuifjes gemalen peper
- 2 courgettes
- 2 wortelen
- 1 aubergine
- 1 tomaat, geel
- 1 tomaat, groen
- 1 scheutje olijfolie
- 10 - 12 verse basilicumbladeren
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1919.2 kJ / 461.2 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 35.2 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 373.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Geen beoordelingen
Moussaka met linzen
2 godz. 20 min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Geen beoordelingen
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Geen beoordelingen
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 godz. 10 min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Geen beoordelingen
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 min
Roze roerei
Geen beoordelingen
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h