
Apparaten en accessoires
Goulash van linzen en champignons
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook2
-
rode peper zaden verwijderd, in stukken1
-
ui gehalveerd60 g
-
water830 g
-
verse champignons in zijn geheel of in vieren gesneden300 g
-
groentebouillonpasta1 volle tl
-
droge rode linzen250 g
-
tomatenpuree20 g
-
currypoeder1 tl
-
cayennepeper, gemalen2 snuifjes
-
zout¼ - ½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
olie20 g
-
room, elk type (van koemelk) plus extra om te besprenkelen200 g
-
peterselie, vers gehakt, voor de garnering
-
stokbrood om op te dienen
Voeding per 1 portie
Calorieën
469.8 kcal /
1965.7 kJ
Eiwitten
19.4 g
Vetten
24.6 g
Koolhydraten
47.2 g
Vezels
8.3 g
Verzadigd vet
12.1 g
Natrium
264.6 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Verwarmende gerechten
8 recepten
Benelux
Benelux