
Apparaten en accessoires
Goulash van linzen en champignons
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
ui gehalveerd60 g
-
teentjes knoflook2
-
rode peper zaden verwijderd, in stukken1
-
water830 g
-
verse champignons in zijn geheel of in vieren gesneden300 g
-
olie20 g
-
groentebouillonpasta1 volle tl
-
droge rode linzen250 g
-
zout¼ - ½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
tomatenpuree20 g
-
currypoeder1 tl
-
cayennepeper, gemalen2 snuifjes
-
room, elk type (van koemelk) plus extra om te besprenkelen200 g
-
peterselie, vers gehakt, voor de garnering
-
stokbrood om op te dienen
Voeding per 1 portie
Calorieën
469.8 kcal /
1965.7 kJ
Eiwitten
19.4 g
Vetten
24.6 g
Koolhydraten
47.2 g
Vezels
8.3 g
Verzadigd vet
12.1 g
Natrium
264.6 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Verwarmende gerechten
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Geen beoordelingen
Rauwe chocolade bietencake
Geen beoordelingen
Vegetarische bruine rijst
40min
Champignon en feta strudel met spinazie
1u. 45min
Vegetarisch Medaillons
Geen beoordelingen
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Geen beoordelingen
Linzenbrood
1u. 55min
Indiase groentencurry
50min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min