Apparaten en accessoires
Goulash van linzen en champignons
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
ui gehalveerd60 g
-
teentjes knoflook2
-
rode peper zaden verwijderd, in stukken1
-
water830 g
-
verse champignons in zijn geheel of in vieren gesneden300 g
-
20 g olijfolieolie20 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
droge rode linzen250 g
-
zout¼ - ½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
tomatenpuree20 g
-
currypoeder1 tl
-
cayennepeper, gemalen2 snuifjes
-
room, elk type (van koemelk) plus extra om te besprenkelen200 g
-
peterselie, vers gehakt, voor de garnering
-
stokbrood om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
264.6 mg
Eiwitten
19.4 g
Calorieën
1965.7 kJ /
469.8 kcal
Vetten
24.6 g
Vezels
8.3 g
Verzadigd vet
12.1 g
Koolhydraten
47.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Verwarmende gerechten
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stevige linzenchili
50 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 Min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 Std.
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 Min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen
Amandelpap
10 Min
Bulgur en rode linzensoep
50 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Noten bolognese
35 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min