Apparaten en accessoires
Goulash van linzen en champignons
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
ui gehalveerd60 g
-
teentjes knoflook2
-
rode peper zaden verwijderd, in stukken1
-
water830 g
-
verse champignons in zijn geheel of in vieren gesneden300 g
-
20 g olijfolieolie20 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
droge rode linzen250 g
-
zout¼ - ½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
tomatenpuree20 g
-
currypoeder1 tl
-
cayennepeper, gemalen2 snuifjes
-
room, elk type (van koemelk) plus extra om te besprenkelen200 g
-
peterselie, vers gehakt, voor de garnering
-
stokbrood om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
264.6 mg
Eiwitten
19.4 g
Calorieën
1965.7 kJ /
469.8 kcal
Vetten
24.6 g
Vezels
8.3 g
Verzadigd vet
12.1 g
Koolhydraten
47.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Verwarmende gerechten
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Zuivelvrije tzatziki
Keine Bewertungen
Vegan jus
40 Min
Pompoen baba ganoush
35 Min
Meal Prep - Haver | Overnight pap, groentesmoothie, chocolade en havermout muffins
45 Min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 Min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Keine Bewertungen
Hongaarse champignonsoep
30 Min
Mini champignon pasteitjes
1 Std. 45 Min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 Std.
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min