Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g hazelnoten, geschild
- 10 g verse peterseliebladeren
- 100 g sjalotten, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
-
250
g verse champignons, gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2-3 cm)
of 250 g verse champignons de Paris, in stukken (2-3 cm) - 60 g witte wijn
- 250 g boekweitkorrels, gespoeld
- 400 g water
-
1 ½
tl groentebouillonpasta
of 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 20 g boter
- 50 g gorgonzola, in stukken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1813.3 kJ / 433.4 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 53.7 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 448.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Mangosapje met cayennepeper
10 Min
Goulash van linzen en champignons
45 min
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Parelgerst- en champignonsoep
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Geen beoordelingen
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Geen beoordelingen
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Geen beoordelingen
Vegetarische bruine rijst
40 min
Moussaka met linzen
2h 20 min