Apparaten en accessoires
Boekweit met champignons
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
hazelnoten geschild30 g
-
verse peterseliebladeren10 g
-
sjalotten gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
250 g verse champignons, de Paris, in stukken (2-3 cm)verse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2-3 cm)250 g
-
witte wijn60 g
-
boekweitkorrels gespoeld250 g
-
water400 g
-
1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 ½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
boter20 g
-
gorgonzola in stukken50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
448.1 mg
Eiwitten
14.8 g
Calorieën
1813.3 kJ /
433.4 kcal
Vetten
19.6 g
Vezels
8.7 g
Verzadigd vet
6.5 g
Koolhydraten
53.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Champignon
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Geen beoordelingen
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Geen beoordelingen
Hartige cashew roomkaas
Geen beoordelingen
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1u. 30min
Vegetarische Wellington
2u. 10min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Indiase groentencurry
50min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Moussaka met linzen
2u. 20min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Bieslook en gerookte ham muffins
45min