Apparaten en accessoires
Boekweit met champignons
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
hazelnoten geschild30 g
-
verse peterseliebladeren10 g
-
sjalotten gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
250 g verse champignons, de Paris, in stukken (2-3 cm)verse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2-3 cm)250 g
-
witte wijn60 g
-
boekweitkorrels gespoeld250 g
-
water400 g
-
1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 ½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
boter20 g
-
gorgonzola in stukken50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
448.1 mg
Eiwitten
14.8 g
Calorieën
1813.3 kJ /
433.4 kcal
Vetten
19.6 g
Vezels
8.7 g
Verzadigd vet
6.5 g
Koolhydraten
53.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Champignon
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Bolognese
50min
Stevige linzenchili
50min
Goulash van linzen en champignons
45min
Margarita van komkommer en chilipeper
Geen beoordelingen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Geen beoordelingen
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1u. 10min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Geen beoordelingen
Sojabolognese
40min
Vegetarische chili
1u. 5min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min
Vegetarische bonenburger
1u. 20min