Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g hazelnoten, geschild
- 10 g verse peterseliebladeren
- 100 g sjalotten, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
-
250
g verse champignons, gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2-3 cm)
of 250 g verse champignons de Paris, in stukken (2-3 cm) - 60 g witte wijn
- 250 g boekweitkorrels, gespoeld
- 400 g water
-
1 ½
tl groentebouillonpasta
of 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 20 g boter
- 50 g gorgonzola, in stukken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1813.3 kJ / 433.4 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 53.7 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 448.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Pompoenrisotto met spek
25 min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 Min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Geen beoordelingen
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 λεπτ.
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Geen beoordelingen
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2 Std. 10 Min
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Moussaka met linzen
2 godz. 20 min
Batch cooking - Basisrecepten
Geen beoordelingen