Zoete aardappellasagne

Zoete aardappellasagne

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 20min
6 porties

Ingrediënten

  • zoete aardappelen (ca. 600 g), geschild en in de lengte in dunne plakken gesneden (ca. 3-5 mm)
    2
Plantaardige béchamelsaus
  • plantaardige melk naar keuze
    500 g
  • maïszetmeel
    50 g
  • veganistische margarine (zie tips)
    30 g
  • voedingsgist (zie tips)
    40 g
  • zout
    ¼ tl
Lasagne
  • gele ui in vieren gesneden
    1
  • selderstengel in stukken gesneden (ongeveer 2-3 cm)
    1
  • wortel in stukken gesneden (ongeveer 2-3 cm)
    1
  • extra vergine olijfolie om in te vetten
  • gedroogde oregano
    1 tl
  • driekleurige quinoa
    170 g
  • water, gefilterd
    200 g
  • tomatenpuree
    2 el
  • gehakte tomaten, uit blik
    400 g
  • bouillonpasta (zie tips)
    1 tl
  • rode wijnazijn
    1 el
  • zout
    ¼ tl
  • gemalen zwarte peper
    ½ tl
  • witte kikkererwten, uit blik gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)
    400 g
  • vegan kaas geraspt (zie Tips)
    80 g
  • verse basilicumbladeren

Voeding per 1 portie

Calorieën 437.1 kcal / 1835.8 kJ
Eiwitten 16.3 g
Vetten 14.3 g
Koolhydraten 55.8 g
Vezels 13.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...