Apparaten en accessoires
Zoete aardappellasagne
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 20min
6 porties
Ingrediënten
-
zoete aardappelen (ca. 600 g), geschild en in de lengte in dunne plakken gesneden (ca. 3-5 mm)2
Plantaardige béchamelsaus
-
plantaardige melk naar keuze500 g
-
maïszetmeel50 g
-
veganistische margarine (zie tips)30 g
-
voedingsgist (zie tips)40 g
-
zout¼ tl
Lasagne
-
gele ui in vieren gesneden1
-
selderstengel in stukken gesneden (ongeveer 2-3 cm)1
-
wortel in stukken gesneden (ongeveer 2-3 cm)1
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
gedroogde oregano1 tl
-
driekleurige quinoa170 g
-
water, gefilterd200 g
-
tomatenpuree2 el
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
bouillonpasta (zie tips)1 tl
-
rode wijnazijn1 el
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
witte kikkererwten, uit blik gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)400 g
-
vegan kaas geraspt (zie Tips)80 g
-
verse basilicumbladeren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
16.3 g
Calorieën
1835.8 kJ /
437.1 kcal
Vetten
14.3 g
Vezels
13.5 g
Koolhydraten
55.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan hoofdgerechten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stevige linzenchili
50min
Nasi Goreng
40min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Vegetarische chili
35min
Shakshuka
50min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Turkse moussaka
1u. 10min
Vegetarisch Medaillons
Geen beoordelingen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3u. 45min
Zoetzure tempé
50min