
Apparaten en accessoires
Zoete aardappellasagne
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 20min
6 porties
Ingrediënten
-
zoete aardappelen (ca. 600 g), geschild en in de lengte in dunne plakken gesneden (ca. 3-5 mm)2
Plantaardige béchamelsaus
-
plantaardige melk naar keuze500 g
-
maïszetmeel50 g
-
veganistische margarine (zie tips)30 g
-
voedingsgist (zie tips)40 g
-
zout¼ tl
Lasagne
-
gele ui in vieren gesneden1
-
selderstengel in stukken gesneden (ongeveer 2-3 cm)1
-
wortel in stukken gesneden (ongeveer 2-3 cm)1
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
gedroogde oregano1 tl
-
driekleurige quinoa170 g
-
water, gefilterd200 g
-
tomatenpuree2 el
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
bouillonpasta (zie tips)1 tl
-
rode wijnazijn1 el
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
witte kikkererwten, uit blik gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)400 g
-
vegan kaas geraspt (zie Tips)80 g
-
verse basilicumbladeren
Voeding per 1 portie
Calorieën
437.1 kcal /
1835.8 kJ
Eiwitten
16.3 g
Vetten
14.3 g
Koolhydraten
55.8 g
Vezels
13.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Vegan hoofdgerechten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
Keine Bewertungen
Vegetarische chili
Keine Bewertungen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Keine Bewertungen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Keine Bewertungen
Stevige linzenchili
50 Min
Cholent
Keine Bewertungen
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1 Std.
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 Min
Cheesecake
1 Std. 30 Min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 Min
Linzenbrood
1 Std. 55 Min
Gestoomde Chinese groenten
30 Min