Apparaten en accessoires
Zoete aardappellasagne
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 20min
6 porties
Ingrediënten
-
zoete aardappelen (ca. 600 g), geschild en in de lengte in dunne plakken gesneden (ca. 3-5 mm)2
Plantaardige béchamelsaus
-
plantaardige melk naar keuze500 g
-
maïszetmeel50 g
-
veganistische margarine (zie tips)30 g
-
voedingsgist (zie tips)40 g
-
zout¼ tl
Lasagne
-
gele ui in vieren gesneden1
-
selderstengel in stukken gesneden (ongeveer 2-3 cm)1
-
wortel in stukken gesneden (ongeveer 2-3 cm)1
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
gedroogde oregano1 tl
-
driekleurige quinoa170 g
-
water, gefilterd200 g
-
tomatenpuree2 el
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
bouillonpasta (zie tips)1 tl
-
rode wijnazijn1 el
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
witte kikkererwten, uit blik gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)400 g
-
vegan kaas geraspt (zie Tips)80 g
-
verse basilicumbladeren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
16.3 g
Calorieën
1835.8 kJ /
437.1 kcal
Vetten
14.3 g
Vezels
13.5 g
Koolhydraten
55.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan hoofdgerechten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1u.
Soba noodle mee goreng
40min
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Schiacciata met gerookte zalm
Geen beoordelingen
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Geen beoordelingen
Chorizo Quiche
2u. 30min
Shakshuka
50min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1u. 5min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min