Apparaten en accessoires
Zoete aardappellasagne
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 20min
6 porties
Ingrediënten
-
zoete aardappelen (ca. 600 g), geschild en in de lengte in dunne plakken gesneden (ca. 3-5 mm)2
Plantaardige béchamelsaus
-
plantaardige melk naar keuze500 g
-
maïszetmeel50 g
-
veganistische margarine (zie tips)30 g
-
voedingsgist (zie tips)40 g
-
zout¼ tl
Lasagne
-
gele ui in vieren gesneden1
-
selderstengel in stukken gesneden (ongeveer 2-3 cm)1
-
wortel in stukken gesneden (ongeveer 2-3 cm)1
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
gedroogde oregano1 tl
-
driekleurige quinoa170 g
-
water, gefilterd200 g
-
tomatenpuree2 el
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
bouillonpasta (zie tips)1 tl
-
rode wijnazijn1 el
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
witte kikkererwten, uit blik gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)400 g
-
vegan kaas geraspt (zie Tips)80 g
-
verse basilicumbladeren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
16.3 g
Calorieën
1835.8 kJ /
437.1 kcal
Vetten
14.3 g
Vezels
13.5 g
Koolhydraten
55.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan hoofdgerechten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Geen beoordelingen
Vegan Oesterzwam Soep
Geen beoordelingen
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Geen beoordelingen
Shakshuka
50min
Pizza met fruit en yoghurt
Geen beoordelingen
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Geen beoordelingen
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1u. 30min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Soba noodle mee goreng
40min