
Apparaten en accessoires
Vegetarische chili
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 5min
6 porties
Ingrediënten
-
rode uien gehalveerd200 g
-
teentjes knoflook20 g
-
verse rode chilipeper zaadlijsten verwijderd, pas aan naar smaak1
-
olijfolie10 g
-
tomaten in stukken750 g
-
paprikamengeling (bv. rood en groen), in dunne reepjes (ong. 2 cm lang)200 g
-
zout1 - 1 ½ tl
-
zoete maïskorrel, uit blik uitgelekt150 g
-
kidneybonen, uit blik uitgelekt (ong. 800 g voor het uitlekken)500 g
-
soja- en champignonworst, vegetarisch (450-600 g)6
-
verse koriander enkel de blaadjes3 - 4 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
418 kcal /
1745 kJ
Eiwitten
24 g
Vetten
21 g
Koolhydraten
27 g
Vezels
13.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan moussaka
1u. 50min
Cholent
Geen beoordelingen
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Borscht
50min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Paella met kidneybonen
55min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Linzensoep met spinazie
50min
Stoofgerecht met tofu
30min
Vegetarische bonenburger
1u. 20min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min