
Apparaten en accessoires
Vegetarische chili
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 5min
6 porties
Ingrediënten
-
rode uien gehalveerd200 g
-
teentjes knoflook20 g
-
verse rode chilipeper zaadlijsten verwijderd, pas aan naar smaak1
-
olijfolie10 g
-
tomaten in stukken750 g
-
paprikamengeling (bv. rood en groen), in dunne reepjes (ong. 2 cm lang)200 g
-
zout1 - 1 ½ tl
-
zoete maïskorrel, uit blik uitgelekt150 g
-
kidneybonen, uit blik uitgelekt (ong. 800 g voor het uitlekken)500 g
-
soja- en champignonworst, vegetarisch (450-600 g)6
-
verse koriander enkel de blaadjes3 - 4 takjes
Voeding per 1 portie
Calorieën
418 kcal /
1745 kJ
Eiwitten
24 g
Vetten
21 g
Koolhydraten
27 g
Vezels
13.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux